Nnywellness.com

Skjermen på Samsung søken fungerer ikke


Samsung jakten er en CDMA-kompatibel telefon som kommer med 176 x 220 pixel resolution LCD skjerm. Selv om Søkens skjerm anses å være ganske pålitelig, kanskje noe brukernes finner at deres søken skjermen brått slutter å fungere. Det er fire vanlige årsaker til en Samsung Quest skjerm som stopper arbeider, mellom batteri problemer med ledningene. Ved å gå gjennom hver mulig årsak, kan du få Samsung Quest skjermen fungerer.

Midlertidige problemer

Skjermen på telefonen Samsung søken kan slutte å virke på grunn av midlertidige problemer med telefonen. Midlertidige problemer oppstår vanligvis når en søken operativsystemet støter på et problem som styrker den slutter å fungere. Dette kan skje på grunn av et program på telefonen låse opp eller telefon overoppheting. I begge tilfeller kan du løse problemet ved å slå av din Samsung søken og deretter slå på igjen etter 2-3 minutter.

Batteri problemer

Når Samsung Søkens batteriet blir lav, er visse funksjoner på telefonen slått av eller ellers forandret for å conserve hva er igjen på batteriet. Telefonfunksjonene som vanligvis deaktivert eller redusert inkluderer skjermlysstyrke og GPS. Hvis batterinivået er lavt når skjermen på din Samsung søken går ut, er det sannsynlig at batteriet er skylden. Du kan få din søken skjermen å jobbe igjen ved å belaste en søken batteri.

Ledningene

Samsung søken er avhengig av en LCD-kabel for å koble telefonen kretskort til LCD-skjermen. Hvis denne kabelen blir skadet eller koblet fra enheten, en søken skjermen vises ikke riktig eller fungerer ikke i det hele tatt. Vanligvis blir frakoblet på grunn av Quest telefonen avbrytes, men kan bli frakoblet uten dette skjer. Kabelen kan bli skadet på grunn av vann eller annen væske. Du kan løse problemer med kabel og fikse en søken skjermen ved å sende søken i Samsung for reparasjon.

Skadet skjermen maskinvare

Din Samsung søken kommer med en 2.1-tommen LCD utfoldelse det, mens holdbar, kan bli skadet. Skjermen blir vanligvis skadet på grunn av telefonen avbrytes på en hard overflate eller å være neddykket i vann. Når en søken skjermen er skadet, stopper skjermen arbeider aldeles. Tegn på en skadet Quest-skjermen inneholder vanligvis sprekker eller riper på skjermen. Det kan hende du kunne få Samsung å reparer enheten gratis, men hvis du er ansvarlig for skade, du må betale for forsøk på å bli løst.