Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk til iPhone


IPhone er mer enn en standard mobiltelefon. Den har evnen til å fungere som en komplett enhet. Akkurat som Apple iPod, iPhone kan lagre musikkfiler på sin harddisk, som du får fra den på skjermen iTunes-programmet og nyte når som helst ved å trykke sangtitler med fingeren. Før du kan spille musikk, men må du vite hvordan overføre musikkfiler til enheten.

Instruksjoner

• Installere iTunes på datamaskinen. Hvis du allerede har programmet, kan du hoppe til trinn 2, ellers gå til nedlastingssiden for iTunes (se ressurser) og laste ned den nyeste versjonen. Installere programvaren på datamaskinen.

• Koble iPhone til datamaskinen. En hvit USB kabel fulgte med iPhone, der du kan koble enheten direkte til din PC. Feste bredt koblingen til iPhone og legge mindre koblingen til en tilgjengelig USB-port på datamaskinen.

• Åpne iTunes. Hvis kobler iPhone til iTunes for første gang, kan systemet be deg om å sette opp noen konfigurasjoner. For eksempel kan du angi et unikt navn for iPhone og bestemme om du vil synkronisere (kopi) programmene fra iPhone til iTunes.

• Velg iPhone bildet i venstre kolonne. Du finner det direkte under ordet "Enheter" øverst i kolonnen. Når valgt, vises alternativer for iPhone og spesifikasjoner.

• Klikk "Sync" for å kopiere hele iTunes-biblioteket til iPhone. Denne prosessen sletter musikk på iPhone som ikke finnes i iTunes-biblioteket. Hvis du ikke vil synkronisere hele biblioteket, sjekk boksen som leser "Manuelt administrere musikk og videoer," og gå videre til neste trinn.

• Velg kategorien "Musikk", øverst i leservinduet programvare. Merk av i boksen som leser "Sync" (direkte nedenfor), og velg sangene eller spillelistene du vil overføre fra listen som vises. På listen finner du alt musikkinnholdet i iTunes-biblioteket.

• Klikk på "Apply"-knappen for å overføre de valgte musikken fra iTunes til iPhone.