Nnywellness.com

Hvordan å holde en vill Tarantula


Hvordan å holde en vill Tarantula

Wild tarantulas trives i sørvest USA, gjør det ganske enkelt å fange og holde ulike varianter av disse store, furry edderkoppdyr. Å vite hvordan å holde en vill tarantula er ikke mye forskjellig fra å holde en fra en pet lager. Men krever det litt tålmodighet siden de er vill skapninger.

Instruksjoner

• Velg en 10 gallon terrarium utstyrt med lett montering og skjermen lokk. Du kan kjøpe disse terrariums i dyrebutikker forsyne butikkene. De er ideelle for bolig krypdyr og insekter. Feste den selvklebende siden av krypdyr varmeputen til undersiden av terrarium på ene siden bare. Dette gir varme din tarantula.

• Fyll bunnen 3 inches av terrarium med substrat. Kokos eller torv moss underlaget er trygt og ideell for tarantulas. En blanding av begge er grov for når edderkoppen molts, og myk nok å hekke.

• Plasser en stein vann rett på én side av terrarium, forankring det i underlaget på kjøligere side av tanken. Ikke bare gjør din tarantula nyte hyppige drikke vann, det noen ganger liker å bli våt. Holde stein vann parabolen full av friskt, rent vann.

• Sett live gresshopper inn din tarantula terrarium en gang i uken, legger bare ca 10 gresshopper samtidig. Tarantulas er naturlig jegere. Hvis du har en vill tarantula, er dens hunter instinkt enda kraftigere.

• Sett to pinkie mus i din tarantula terrarium en gang i måneden. Alternativt kan du legge en liten hopper mus en gang i måneden hvis din vill tarantula er stor nok til å ta små gnagere i størrelse.

Tips og advarsler

  • Hold din vill tarantula på sykluser av 12 timer lys og 12 timer med mørke. Dette simulerer Bjørnens.
  • Ikke forsøk å håndtere din vill tarantula som kjæledyr. Når du fange en tarantula i naturen er beste alternativet å vise den i et terrarium miljø. Dette er fordi ville tarantulas pleier å være mer aggressiv enn hånd-temmet. De kaste kløende hår og bite med sine store, smertefulle hoggtenner.