Nnywellness.com

Hvordan brems kontrollere arbeid?


Bryte leder oversikt

Bremsesystemer er viktig i alle kjøretøy. Uten slike være ulykker uunngåelig. For større typer kjøretøy som utfører spesielle typer formål som tauing eller bærer av tilhengere, innebære bremsesystemer vanligvis brems-kontrollere.

Brems kontrollere er spesielle enheter som kontrollerer at mengden brems kraften som trengs et bestemt kjøretøy i en bestemt forekomst. Mest brukt for sleping og haling kjøretøy, tjener de som sikkerhetsanordninger for oppbremsing. For å analysere hvordan en brems kontrolleren fungerer, bilde flere folk gjør et menneskelig tog i et spill. Personen foran linjen styrer vanligvis hastighet og retning av bevegelsen. Når vedkommende støter på en hindring på veien, signaler han til andre stoppe så de ikke beveger seg mot ham og presse ham mot hinderet.

Typer pause kontrollere

Det finnes forskjellige typer brems-kontrollere. Det er proporsjonal brems kontrolleren og tid forsinket brems kontrolleren. I en proporsjonal brems kontroller brukes en sensing enhet til å bestemme bilens retardasjon hastighet. Denne samme mengde brems strøm vil deretter brukes trailer bremsene. Dette betyr like mye kraft brukes på bilen selv og tilknyttede tilhengeren. Tid forsinket brems kontrollere derimot er forhåndsinnstilt av driveren avhengig av vekten ble tauet. Denne ville faktisk ha ut bremsesystemet mer, men er en mer økonomisk valg.

Begge typer brems kontrollere faktisk tillater brukere å justere maksimalt brems effekten avhengig av vekten på tilhengeren blir gjennomført. Når det gjelder sikkerhet, er proporsjonal brems kontrollere faktisk foretrakk på grunn av automatisk makt de kunne gi til en trailer når bilen er satt under Nødstopp.

Installasjon

Brems-kontrollere er installert inne i bilen slik de kan enkelt nås av driveren. Dette er oftest plassert under dashboard, rett over gasspedalen hvor det kan være lett sett av driveren. Det er viktig å bruke materialet i settet når du installerer en domenekontroller. Bruker ting som skruer enn de angitte kan faktisk skade enheten.

Noen typer brems kontrollere må også kalibreres før de kan fungere riktig. Kontroller at du sjekke om dette før du installerer bilen. Når du monterer enheten, er det også noen betraktninger, spesielt på proporsjonal brems kontrollere som noen av dem fungerer bare på bestemte vinkler mens montert.

Det er fire ledninger i en brems kontroller som må konfigureres med bilens bremsesystem. Det er grunnen, trailer feed, brems bryteren og batteriet makt. Du må finne ut hvordan å koble ledninger til sine kolleger i enheten. Det finnes selvfølgelig guidede instruksjonene når du kjøper en brems kontroller, men hvis du ikke er komfortabel hooking det, er det best å søke hjelp fra en profesjonell.