Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med gamle bildekk


Avhending av gamle bil og lastebil dekk som du ikke lenger trenger er mer problemer enn det var i år tidligere. Mange deponier godta ikke lenger brukte bildekk for avhending. Det samme gjelder for en rekke kommunale Skraphandlere. To årsaker til dette er et ønske om å beskytte miljøet og behovet for å bruke kreativt eksisterende produkter. Heldigvis er det flere måter å bli kvitt uønskede bildekk på en måte som er miljøvennlig.

Instruksjoner

• Kontakt din lokale kommune. Det er en god sjanse som del av resirkulering innsats sponset av lokale myndigheter omfatter innsamling av bildekk personer ikke lenger trenger. Du kan få informasjon om planlegging av dekk, eller Lær mer om når og hvor periodiske samlinger er gjort i delen av byen.

• Undersøke andre resirkulering alternativer. Hvis din kommune ikke har en offentlig sponset resirkulering plan for gamle dekk, er det en god sjanse for at en privat organisasjon driver ett innen rimelig kjøreavstand. Du finner kontaktinformasjon for disse organisasjonene ved å sjekke gule sider i lokale telefonboken, under overskriften "Resirkulering."

• Se inn i utvikling av ny bruk de gamle dekk. Gjenvinning, gjenbruk er en effektiv måte å utnytte gamle dekk å ta behov enn reiser veiene. Samfunnet parker bruker noen ganger gamle dekk opprette obstacle retningene for barna kan leke. Dekk svinger kan også enkelt lages med gamle dekk. Selv noe så enkelt som kombinerer gamle dekk, en metallstang, og sement kan opprette bærbare innlegg som er ideelle for å sette opp et midlertidig nett for volleyball eller tennis.

• Selg dekk. Antar det er en rimelig mengde slitebanen igjen på dekkene, er det en god sjanse de ville være ideelt for noen som trenger bedre dekk, men ikke har råd til nye. Du kan annonsere i den lokale avisen og lokalsamfunnet oppslagstavler i supermarkeder. Du er ikke sannsynlig å tjene masse penger fra salg, denne tilnærmingen blir dekk ut av veien og gir deg noen kompensasjon for innsatsen.

• Slå gamle dekk i rabatt på kjøp av nye dekk. Noen dekk forhandlere vil gi en liten rabatt for handel i gamle dekkene hvis det er nok å gå igjen for å angi dekkene er fortsatt kjørbar stand. Sammen med spare noen dollar på nye dekkene, kan du også være trygg dekkene blir resirkulert eller på nytt på en ansvarlig måte.

• Donere gamle dekkene til veldedighet. Fundraising prosjekter i disse dager ofte gir måter for non-profit organisasjoner å samle alle slags materialer som er kjøpt av selskaper som i sin tur gjør nye produkter fra gamle. Gamle mobiltelefoner, briller og glass er det ikke uvanlig for en nonprofit å lansere en stasjon å samle gamle dekk for å tjene ekstra penger for deres kontinuerlig drift. Du kan støtte en verdig sak, og ofte kan også kreve donasjonen som et skattekort.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å finne noen måte å bli kvitt gamle dekkene i byen, snu oppmerksomheten til de omkringliggende samfunnene. Det er en god sjanse noen innen rimelig avstand kan bruke dekk på noen måte.
  • Aldri prøve å brenne gamle dekk som en måte å kvitte seg med dem.. Røyk er dårlig for miljøet. I tillegg har mange lokalsamfunn nå lover som forbyr denne typen aktivitet.