Nnywellness.com

Slik konfigurerer 5.1-kanals Surround for en teatralsk spille & utstyr


Slik konfigurerer 5.1-kanals Surround for en teatralsk spille & utstyr

Din ny 5.1 kanalen omringe lyd system ser skremmende; du brakte det hjem, pakket det og nå du har en haug med høyttalere, bunter av ledninger og en mottaker som ser ut som den kom ut av en science fiction-film. Den gode nyheten? Sjansene er du aldri må mesteparten av innganger på baksiden av mottakeren (de er det å gi deg alternativer), og det er ikke så komplisert som det ser ut.

Instruksjoner

Wire det opp

• Plass høyttalerne. Senterhøyttaleren tilhører umiddelbart over eller under TVen. Plass fronthøyttalerne i motsatte hjørner på samme veggen som TV, så langt borte som mulig. Bakre høyttalerne hører på bakveggen, en tredjedel av veien i fra hjørner overfor TV eller i vegger, en tredjedel av veien i fra hjørnene, mot hverandre. Plass subwooferen hvor som helst langs foran veggen.

• Koble høyttalerne. Kjøre en lengde på ledningen fra mottakeren til ditt Senterkanalhøyttaleren, forlate en ekstra fot eller slik slakk. Klippe ledningen og kle 1/2-inch av gummi slangen på slutten, forlater metalltråd utsatt. Tvinn trådene sammen til du har to tett sår ender. Sett en ende inn hver av de to portene på baksiden av høyttaleren. Gjenta stripping prosessen og koble til senter høyttaler porten på mottakeren. Gjenta hele prosessen for fire gjenværende høyttalerne.

• Koble subwooferen. Sett ene enden til subwooferen inngang på mottakeren (Dette kalles slik), og den andre enden inn i utgangen på subwooferen. Koble subwooferen et strømuttak og slå den opp.

• Koble mottakeren til TV. Finn HDMI-utgang på mottakeren; Dette vil være en lang, flat og rektangulær port. Sett ene enden av ledningen inn i porten. Finn HDMI-inngangen på TVen og sett den andre enden av ledningen inn i denne porten.

• Koble alle enhetene til mottakeren. Sett inn en HDMI-ledning i hver av resultatene av enhetene (DVD-spiller, satellittmottaker, etc). og de andre endene av ledningene inn HDMI-innganger på mottakeren.

Brann opp

• Koble til mottakeren din og alle enhetene. Slå dem på.

• Kjøre en av enhetene. Hvis du har en DVD-spiller, spille sett inn en DVD og trykk; Hvis du har en kabel, må du kontrollere det skjer og overføring.

• Angi mottakeren for å motta signal fra enheten ved å trykke på den tilsvarende skjermknappen. For eksempel hvis du kjører en DVD, trykk på knappen på fjernkontrollen som samsvarer med inndataene du installert DVD spilleren til på mottakeren. Dette kan også gjøres ved å trykke på en knapp eller brukt en tallskive på forsiden av mottakeren. For mer informasjon sjekk din mottaker brukerhåndboken.

• Angi din TV for å motta signal fra din mottaker. Kontroller som innspill du koblet mottakeren. bør dette være merket noe sånt som "Video 1" eller "HDMI." Du vil få dette ved å trykke en knapp på fjernkontrollen som skal være merket noe som "TV/Video" eller "Source." Hvis du har problemer, kontakt TVen manuell.

• Sitte i fremste senter plasseringen og evaluere nye systemytelsen. Hvis du får kvalitet surround lyd og se et klart bilde, er du ferdig. Hvis du har et bilde og ingen lyd, prøve å snu mottakerens volumet opp eller sjekke din høyttalerkoblingen. Hvis du har lyd og ingen bilde, er tilkoblingen fra mottakeren til TVen feil.