Nnywellness.com

Hvordan fungerer en scooter?


Hvordan fungerer en scooter?

Mopeder: Hvordan fungerer de?

Mopeder er i utgangspunktet alle to hjul biler. Noen ganger er mopeder også referert til som scootere. Mopeder fungerer via en liten kapasitet motor drevet av gass eller elektrisk med begrense hastigheter mellom 18 og 53 mph. Imidlertid overstige mopeder generelt ikke 30 mph hvis de skal anses lovlig mopeder. Selv om mopeder er svært lik scootere, utfører de ikke som scootere på grunn av forskjellen i hastighet, akselerasjon og modelltypen. Mopeder er mye tregere enn scootere. Scootere er vanligvis svært effektiv i å oppnå en høyere hastighet og bedre akselerasjon enn mopeder. Dette skyldes hvordan mopeder er utformet på grunn av forskyvning og overføring utvalget. Mopeder kjøre på en liten motor. To-takts motorer har ikke ventiler. Dette gjør at strukturen til forenkles. To-takts motorer brann en gang hver gang det er en revolusjon eller rotasjon av veivakselen i forhold til firetaktsmotor som branner en gang med alle andre revolusjon. Derfor, to-takts motorer har potensial til å pakke omtrent to ganger kraften i samme område sammenlignet med en fire-takts motor. Kraften i totaktsmotor i en moped kan moped motoren å produsere et betydelig større løft i kraft.

Hvordan hjelper en Moped miljøet?

I mange stater er det ingen krav for moped registrering, lisensiering eller forsikring. I USA som krever moped registrering, forsikring og lisensiering, avgiften er vanligvis mindre enn for en motorsykkel. I enkelte områder kan mopeder brukes på sykkelstier. Mopeder har pedaler som en sykkel, tillater rytteren å ri på moped manuelt hvis han velger. Dette lar moped-eieren å spare mer drivstoff og elektrisitet. Manuelt syklet alternativ på mopeder er også veldig bra for miljøet.

Gass drevet-Versus elektrisk-drevne mopeder

Når det gjelder drivstofføkonomi opererer mange av gass-drevet-modellen mopeder på ca 200 mpg. De er drevet av gassmotorer som er tungt i vekt. To-takts, gass-drevet mopeder bruker fossilt brensel, som vanligvis krever olje skal blandes med drivstoff, noe som resulterer i farlige utslipp som kan bli et reelt problem i miljøet. Men gass-drevet mopeder er ganske fort to hjul biler og kunne bære en Last opp til 300 pounds. Mopeder som arbeider av elektrisitet er vanligvis drevet av en lithium jern fosfat type batteri som belastes med jevne mellomrom. Strøm-drevet mopeder er miljøvennlig og generelt, kan holde en rytter til ca 180 pounds. Avhengig av batteriet, kan strøm-drevet mopeder bli drevet opp til ca 33 mph.