Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en flatskjerm LCD-TV


Kjøpe en flatskjerm LCD-TV kan være en opprivende opplevelse. Avhengig av størrelsen og oppløsningen du kan enkelt bruke $1000 eller mer, som er ikke en avgjørelse som skal tas lett. Ved å gjøre kan noen betraktninger før avgårde til butikken du være sikker på at du kjøper den flatskjerm-LCD-TV som vil gi deg mest igjen for pengene.

Instruksjoner

• Bestemme størrelsen på TV. Du vil aldri kjøpe en gigantisk LCD TV bare for å ha den største TV på blokken. Du TV for å passe godt og ser estetisk tiltalende på rommet du vil være å sette den i. Ta en titt rundt i rommet på ting som hyller og bildene på veggene og bestemme størrelsen på TV som vil komplettere din nåværende oppsett. Mål hvor langt unna TV vil være fra ting som sofaer og stoler og la det antallet påvirke din avgjørelse.

• Bestemme om du vil en LCD-TV med 720p eller 1080p LCD TV. Begge løsninger er HD, men 1080p leverer et bedre bilde enn motparten. Det vil også koste mer. Hvis du bare kjøper en TV å se vanlig broadcast TV programmering, kanskje ikke 1080 p verdt de ekstra pengene som signaler med standardoppløsning vil se det samme på begge typer LCD-TV. Men hvis du planlegger på å kjøpe en Blu-rokke Spilleren 1080p TV blir en nødvendighet.

• Se for avtaler. Ikke bare gå inn i en butikk og kjøpe den første LCD TV vises. Butikker som Best Buy har ukentlig salg på alle LCD-fjernsyn ta hundrevis av dollar av veiledende pris. Shop smart, og du kan spare mye penger.

• Sammenligne merkevarer. Kjøpe en TV fra et merkenavn du aldri har hørt om kan spare en masse penger, men bildekvaliteten tendens til å lide. Gå til en butikk som Best Buy med dusinvis av TV i forskjellige størrelser fra forskjellige merker vises ved siden av hverandre og sammenligne bildene selv.

• Sammenligne innganger. Hvis du har en rekke eksterne enheter du vil koble (som DVD-spillere, Blu-ray spillere og spill systemer), kommer du til å trenge en rekke lyd- og videoinngangene. Visse TVer kan mer enn dekke behovene dine mens andre kan bare ha ett eller to innganger som vil forlate deg høy og tørr når det gjelder å koble alle utstyret.