Nnywellness.com

Hvordan gjør jeg en telefonkonferanse med en Samsung SCH-i760?


Hvordan gjør jeg en telefonkonferanse med en Samsung SCH-i760?

Gjør en telefonkonferanse med en SCH-i760 smartphone fra Verizon kan du få to andre partier på linjen når du har å gjøre viktige telefonsamtaler. SCH-i760 er en Windows Mobile smartphone kjører Windows Mobile 6, er smartphone konferansen ringe funksjonene av en lignende ilk dem funnet på andre Windows Mobile-enheter. Bruke konferansen ringe kontakt to personer på samme tid, bør du kontakte tjenesteleverandøren og kontroller at trepartssamtale finnes på cellular plan.

Instruksjoner

• Ringe det første nummeret du vil ringe eller finne den i kontaktlisten og trykk den grønne "Samtale"-knappen.

• Starte en samtale med den første personen og informere dem du må sette dem på vent til en tredje ringer til konferansesamtalen. Du trenger ikke trykke knapper å sette samtalen på vent.

• Slå nummeret til den andre personen du vil legge til og trykk den grønne "Ring"-knappen. Det første kallet er plassert på vent når du begynner nummeret til den andre.

• Vent til den andre personen til å svare telefonen og informere dem om at du skal koble konferansesamtalen.

• Trykk på grønn "Snakke" knappen igjen for å koble alle parter til hverandre.

• Trykk den røde "End"-knappen Koble begge samtaler samtidig. Hvis en av partene du kalt henger, være du koblet til andre oppkalleren til begge er frakoblet.

Tips og advarsler

  • Begge samtaler initiert på en konferansesamtale faktureres på din vanlige minuttakst eller hentes fra bøtte tilgjengelig minutter. I tillegg hvis en samtale lang avstand eller på annen måte ikke er inkludert i ditt abonnement, er det fakturert på en høyere rente avhengig av vilkårene for din mobiltelefontjenester.