Nnywellness.com

Hvordan laste opp til en Blackberry


Hvis du har en BlackBerry-smarttelefon kan du vite at det er i stand til å holde noen av filene dine video, lyd og bilde. Hvis du har bestemte filer på datamaskinen som du vil overføre til BlackBerry, er det mulig at du må laste dem opp til telefonen. For å laste opp filer til din BlackBerry, trenger du bare riktig programvare og USB-datakabel. Du vil finne at opplasting av filer til en BlackBerry er en ganske rask og enkel prosess.

Instruksjoner

• Få en kopi av Roxio Mobile Media Manager på datamaskinen. Du kan gjøre dette ved å kjøpe Roxio Creator 2009 fra Roxio eller ved å laste ned den nyeste versjonen av BlackBerry Desktop programvare. Gå til webområdet for BlackBerry (se ressurser) å dataoverføre og installere den nyeste versjonen av BlackBerry Desktop programvare. Det er gratis å bruke.

• Koble din Blackberry datamaskinen med BlackBerry USB-kabelen. Dette er USB-kabelen som fulgte med din BlackBerry.

• Starte din BlackBerry Desktop programvare og åpne Roxio Mobile Media Manager for BlackBerry. Åpne Roxio Media Manager ved å klikke på "Media Manager" fra hovedskjermbildet.

• Klikk på kategorien "Brosjyre" på venstre side av den øvre halvdelen av den delte skjermen. Dette vil vise deg mappene på datamaskinen slik at du kan finne filene du vil laste opp til din BlackBerry. Når du klikker på en mappe, vises innholdet i det større panelet på høyre.

• Se i kategorien "Mine enheter" på den nedre delen av den delte skjermen. Dette viser mappene på din BlackBerry. Velg mappen du vil nye filer å laste opp til slik at de vil fylle i panelet til høyre i den nedre delen av den delte skjermen.

• Velg filen i den øvre delen av den delte skjermen som du vil laste opp ved å klikke den. Du kan deretter klikke på knappen "Kopier ned" å laste den opp til BlackBerry, eller bare dra og slipp den nedre del av den delte skjermen. Du vil sannsynligvis få et hurtigvindu spør om du ønsker å konvertere filen til det beste formatet for BlackBerry. Standardvalget er "Konverter for Optimal avspilling." Klikk "OK", eller gjøre en endring og deretter "OK", og filen vil laste opp til BlackBerry.