Nnywellness.com

Chevy Van starter ikke


Få ting er mer frustrerende enn å måtte få et sted, bare for å finne Chevy Van ikke starter. Det er tre vanlige årsaker et kjøretøy ikke vil starte: ingen spark, en avbrutt flyt av gass og dårlig luft. Gnisten er kraften av kjøretøyene elektriske systemet når nøkkelen er aktivert. Selv når gnisten er det, starter ikke van hvis flyten av gass eller luft er blokkert eller avbrutt. Du kan feilsøke problemet i noen få trinn.

Instruksjoner

Gnisten

• Når batteriet for å se om det er død. Vri nøkkelen i tenningen og prøv å slå på lysene eller radio. Hvis disse funksjonene slår på og er ikke nedtonet eller vise er noen reduksjon i kraft, batteriet fin. Hvis du er i tvil, har batteriet det testet i lokale auto deler butikken.

• Åpne panseret og inspisere tilkobling batteriledningene. Noen ganger vil korrosjon forårsake Start problemer. Bruk en løsning av natron og vann og en stålbørste for å fjerne enhver korrosjon. Prøv å starte bilen igjen. Hvis det fortsatt ikke starter, kan du flytte gå til neste trinn.

• Fjerne tennplugger bruker en tennpluggen skiftenøkkel. Kontrollere hver enkelt for sprekker eller brenne merker. Dette kan indikere feil tennplugger. Hvis tennpluggene er fine, kan problemet være tenningsbryteren eller starter. Du kan ha disse delene testet ved å ha kjøretøyet tauet til en auto-verksted.

Gass og luftstrøm

• Sjekk din bensinmåler. Gasstanken kan være for lav til å starte bilen. Hvis du har masse gass, kan problemet være flyten av gass til motoren.

• Sjekk din dieselfilter. Avhengig av bilen blir dieselfilter i flere steder på bilen din. Hvis din dieselfilter er klar plast, se etter tykt mørke innskudd i enten munnstykke på filteret. Hvis det ikke er klart, se innsiden av dysene med en bomullspinne. Hvis det kommer ut skitne, må en ny dieselfilter.

• Legge til fuktighet remover gasstanken. Noen ganger vann eller fukt er introdusert i gasstanken. Auto deler butikker selger fuktighet remover å sette i gasstanken. Hvis fuktighet har allerede reist til andre deler av bilen, bruke et papirhåndkle tørke van's tennplugger og distributør cap.

• Sjekk din luftfilteret for tresko og innskudd. Fjerne døde blader og rusk som kan ha samlet i luften inntak manifold og nær luftfilteret. Hvis din luftfilteret er skitten, erstatte den.