Nnywellness.com

Hvordan sette ringetoner på en Pantech helt


Den Pantech Hero er en mobiltelefon som er produsert av Pantech og båret av Jomfruen transportabel (tidligere Helio) nettverk. Noen ringetoner er allerede installert på Pantech Hero når du kjøper den, men du kan ikke liker dem og du kanskje foretrekke å ha ringetoner med favorittsangene dine på din mobiltelefon i stedet. Heldigvis kan du sette ringetoner på Pantech Hero med relativ letthet gjennom den Virgin Mobile SMS-tjenesten.

Instruksjoner

• Logg på e-postkontoen og fest ringetonen som du vil plassere på din Pantech Hero i e-postmeldingen ved å klikke på "Fest" koblingen eller knapp og deretter ringetone fra datamaskinens harddisk.

• Sende ringetone til din Pantech Hero ved å skrive inn din Pantech Hero's 10-sifrede cellen telefonnummer etterfulgt av Virgin Mobile tekstmeldinger utvidelse i feltet mottaker av det email beskjed ([email protected] f.eks).

• Skyv opp telefonen Pantech Hero, og trykk deretter på "OK" for å vise den nye tekstmeldingen. Trykk pil ned-tasten til å bla til "Lagre som ringetone" og trykk på "OK" for å sette ringetonen på din Pantech Hero.

Tips og advarsler

  • Unngå å måtte sende flere tekstmeldinger til mobilen ved å knytte mer enn en ringetone til en tekstmelding om gangen.
  • Avgifter vil bli belastet kontoen Virgin Mobile for å vise tekstmeldinger om tekstmeldinger ikke er inkludert i ditt abonnement.