Nnywellness.com

Hvordan laster jeg opp det internminnet på en Canon Digital Rebel XT kameraet?


Hvordan laster jeg opp det internminnet på en Canon Digital Rebel XT kameraet?

Så du kjøpt nettopp en Canon Digital Rebel XT speilreflekskamera, og du har brukt hele dagen skyting. Nå har du hundrevis av bilder lagret på minnekortet i kameraet som du virkelig ønsker å se på storskjerm. Rushing hjem, innser du at ingen fortalt deg hvordan laste ned alle disse flotte bilder til datamaskinen. Ingen bekymringer; Det er lett å gjøre.

Instruksjoner

• Last Canon løsninger CDen som fulgte med ditt Canon Digital Rebel XT. Denne platen inneholder et foto-leserprogram som hjelper deg laste opp og vise alle bildene. Putte CD i stasjonen, og følg instruksjonene for å laste programvaren.

• Åpne programmet Canon Zoom-nettleser som er nå på datamaskinens harddisk. Denne nettleseren vil hjelpe deg med å finne bildene du laster opp til datamaskinen, om du skyte med JPEG eller RAW-bilder.

• Slå kameraet av og koble den til datamaskinen med en USB-kabel. Når du kobler kameraet til datamaskinen, kan du prøve å bruke den samme USB porten hver gang.

• Slå kameraet på og vente å erkjenne at en ny artikkel er koblet til datamaskinen. En dialogboks vises som ber hva du vil gjøre. Velg alternativet som lar deg laste ned bildene ved hjelp av Canon Zoom nettleseren programmet; også Velg dette som standard prosess for hver gang du kobler din Canon Digital Rebel, ved å klikke den lille boksen nederst i dialog-vinduet.

• Klikk "OK" og la datamaskinen laste ned bilder fra kameraet.

• Slå kameraet av etter at alle bildene er lastet og kobler kameraet fra datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Laste opp bildene til datamaskinen fra kameraet slette ikke dem fra minnekortet. For å fjerne dem fra deg-kort, formatere kortet når kameraet. Dette fjerner kortet til bilder på den.