Nnywellness.com

Hvordan erstatte en termostat på en 1998 Toyota Camry


Hvordan erstatte en termostat på en 1998 Toyota Camry

Etter år med daglig kjøring, kan kjølesystemet i 1998 Toyota Camry være feil på grunn av slam bygge radiator og inntaket manifold. Dette er to av de tre viktigste komponentene for å holde den Camry motoren kjører på riktig temperatur. Tredje er termostaten, som er utsatt for å være den første delen av kjølesystemet slutter å fungere. Dette skjer fordi buildup samler rundt. Når dette skjer, risikerer du motoren overopphetet før det er byttet.

Instruksjoner

• Finn metall termostaten dekselet ved å spore radiator slangen fra radiator til hvor slangen kopler på motoren. Fjern dekselet ved å løsne to boltene som holder det på inntaket manifold. Løft termostat bolig motor og holde det vertikalt til avløp væske bak i radiatoren. Skyv slangen og bolig til siden for å få tilgang til termostaten.

• Dra gamle termostaten av inntaket manifold og kaste den. Plass nye termostaten i inntaket manifold. Termostaten er retningsbestemt. Slutten merket, "opp" stikker ut av inntaket manifold. Dette sikrer termostaten riktig Kontroller temperaturen på motoren.

• Løft den gamle termostat pakningen av inntaket manifold og kaste den. Rengjør overflaten av inntaket manifold rent med en bomull håndkle og Plasser en ny termostat pakning på inntaket manifold.

• Plass termostat bolig på termostaten pakning og bolt den tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Sjekk radiator overflyt tank som er plassert ved siden av radiatoren. Hvis indikatoren på venstre side i overflyt tanken er lav, legger Radiatoren væske for å bringe tilbake til normal.
  • Ikke Erstatt termostaten i din Camry når motoren er varm. Radiatoren væske kan nå 200 grader. Tillat 30 minutter avkjøling før du begynner å arbeide på motoren.