Nnywellness.com

Hvordan fjerne en harmonisk belastningsfordeling deflektor


Hvordan fjerne en harmonisk belastningsfordeling deflektor

Harmonisk balanse styringen, eller enklere, den "harmonisk belastningsfordeling" – er en enhet funnet i bilmotorer, som er knyttet til veivakselen av motoren og brukes til å redusere vibrasjon, samt tjene som en wiretrekk mekanisme for stasjonen belter. Det er en stor, rund-objekt som ligner hub hetten av et hjul, bortsett fra mindre og mer skitten. Bruk av en harmonisk belastningsfordeling flytting verktøyet påskynder sterkt fjerningen.

Instruksjoner

Den harmoniske belastningsfordeling finnes også knyttet til motoren Reimer.
Finne den harmoniske balanserer på motoren. Det er en runde, hub-cap som enhet på motorblokken, direkte tilkoblet veivakselen. Når funnet, kan du nå bruke nødvendige verktøy mot belastningsfordeling.

Stor bolt på belastningsfordeling kan ta tid å fjerne. ta den tiden du trenger!
Bruk skiftenøkkel stor bolt på belastningsfordeling. Være tålmodig og jobbe på det til bolten er fullstendig fjernet. Ta det og plassere det forsiktig til side.

• Finne det harmoniske belastningsfordeling verktøyet; Leter du etter et stykke metall med skudd av metall peker i forskjellige retninger. Det er hull i endene av de metall skuddene der din bolter er skrudd gjennom. Kontroller at det er en passende lengde bolt på den andre siden der du er skru boltene. Det må være nok til å skru på belastningsfordeling ansiktet, for å fjerne den. Fullfør skru boltene på plass.

Bolter hjelpe fjerne belastningsfordeling fra veivakselen.
Få veldig lang, tykk bolten som er den andre delen av den belastningsfordeling remover. Skru den gjennom midten av den andre delen av verktøyet - delen av verktøyet med skudd sprer seg i forskjellige retninger. Skruen bolten gjennom langt nok til at det vises på den andre siden av verktøyet. Plass verktøyet belastningsfordeling remover over ansiktet av belastningsfordeling remover. Kontroller at alle nødvendige hullene i kø.

• Bruk skiftenøkkel til boltene av verktøyet for fjerning av belastningsfordeling. Fortsett til belastningsfordeling er løsnet og kommer ut. Plass den forsiktig til side for å fullføre arbeidet

Tips og advarsler

  • Det er vel verdt din tid og penger til å kjøpe en harmonisk belastningsfordeling flytting verktøyet for jobben for hånden.