Nnywellness.com

Erstatte en minnepinne på en Sony Mavica


Sony Mavica kameraet utviklet digital fotografering, og brukt noen av de beste mediene tilgjengelig samtidig for å lagre fotografiene de tok - tom, skrivbar CD-R-plater. Dette gjorde digital fotografering enklere for mange brukere - når de var ferdig, de bare tok platen ut av kameraet og inn datamaskinen til å se på bildene. Hvis du har et Mavica kamera, Følg disse trinnene for å bytte CD-R i kameraet.

Instruksjoner

• Slå av Sony Mavica kameraet. Angre den låsing fanen på siden av kameraet og åpne cover plate. Ta ut platen, hvis det er en i kameraet.

• Plass den nye platen i Mavica kamera, med utskriftssiden opp (vender utover). Trykk den ned på spindelen til platen klikker på plass. Være forsiktig med å ta pickupen for platen.

• Initialisere platen. Platen kan skrives på før du har fullført initialisering. På toppen av kameraet vil det være en modus hjul. Slå den blå kameraet ikonet. og slå på strømmen til kameraet.

• Undersøke LCD-skjerm Mavica kameraet. Det vises en melding lesing "Initialisere sted på nivå overflaten". Stille inn kameraet på en plan overflate og ikke ta det eller la kameraet rokkes mens initialiseringen oppstår.

• Når meldingen "Initialisere fullført" vises på LCD-skjermen, CD-R er lastet og Mavica kameraet er klar til å ta bilder med.