Nnywellness.com

Hvordan å studere til DMV tillatelse testen


Hvordan å studere til DMV tillatelse testen

Lære å kjøre er en spennende tid. I mange stater er få en elev tillatelse en av de første trinnene i å lære hvordan å kjøre. De fleste tillatelse tester spørringen drivere på informasjonen de trenger å vite når de er på veien, som lover og regler av veien, kjøring teknikker og andre sikkerhetsspørsmål. Ved å studere riktig DMV tillatelse testen, vil du være sannsynlig å passerer og Fortsett på vei til å få et førerkort.

Instruksjoner

Finne spesifikk informasjon om å få din tillatelse i staten.
Forskning tillatelse testen for staten. Nettsteder har som dmv.org/drivere-tillatelser, en liste over hver stat. Klikk på staten for å lære om for tillatelse og lære mer om testen du tar. Dette vil hjelpe deg fokusere studere.

Studere med en venn er en annen god måte å lære informasjonen.
Lese og studere på statens kjøring manuelle og/eller studie guide. Hver stat manuell er lastet med informasjon om trafikkregler, trygg reise avstand, skilt, kjøring teknikk, defensiv kjøring, og selv alkohol og narkotika. Det kan være vanskelig å beholde all denne informasjonen. Bryte lese og studere i mindre biter av tid, som 30 minutters intervaller. En rask pause mellom studere hjelper deg med å absorbere og kjenne du leser.

• Lage flash-kort. Prøv å lage flash-kort med bilder av tegn på den ene siden og navnet på baksiden. Flash-kort har en morsom måte å quiz deg og bli godt kjent med informasjonen du trenger for testen.

Ta teoriprøven er en god måte å se hvordan spørsmål blir spurt under testen.
Ta teoriprøven. Mange stater legge teoriprøven på nettsiden deres DMV. Se hvordan spørsmål vil hjelpe du blir vant til formatet for testen. Det er også nyttig å vite hva slags spørsmål kan du forvente å bli spurt.

Ser en voksen stasjon bidrar til å bringe all informasjon har du lært til liv.
Ri sammen med en voksen driver. Neste gang du er i bilen med en voksen, ta hensyn til skilt eller fartsgrensene. Observere førerens atferd når forbikjøring andre biler eller gjør svinger. Forhåpentligvis (hvis din voksen kjører lovlig), ser en voksen kjøring vil hjelpe deg å se hva du har lese og studere.