Nnywellness.com

Kan jeg låse opp en iPhone & innlegge nytt SIM-kort?


Kan jeg låse opp en iPhone & innlegge nytt SIM-kort?

Et SIM-kort, også kjent som en abonnent identitet modul, er et lite kort som finnes i de fleste mobiltelefoner. Den lagrer en telefon og data, slik at hver person kan identifiseres på et nettverk. Hvis du er en iPhone-bruker ønsker for å bytte bærere, kan du låse opp telefonen og bytte SIM-kortet fra en annen bærer. Sørg for å aktivere det nye kortet og get et dataabonnement, imidlertid, eller du vil ikke kunne få tilgang til mange av iPhone funksjoner.

Verizon iPhone

I motsetning til de fleste mobiltelefoner har Verizon iPhone ikke et SIM-kort. Verizons telefoner bruker CDMA - koden divisjon flere access - teknologi, som sender data mellom mobiltelefoner og celle nettsteder uten bruk av et SIM-kort. Hvis du låser opp en Verizon iPhone, vil det være vanskelig å finne en annen bærer - du kan ikke bytte til en GSM transportør som AT & T fordi de krever SIM-kort, og du samme sett ikke kan bytte til en annen CDMA-operatør, som Sprint, fordi du trenger å snakke med en representant for å aktivere telefonen, som de fleste ansatte ikke ville gjøre.

iPhone 4 og 4S

IPhone 4 og 4S, som er tilgjengelig på Sprint, Verizon og AT & T i USA, ikke bruker et standard SIM-kort. I stedet bruker de et mikro-SIM-kort som fungerer på samme måte som en standard SIM, men er mindre. Hvis du overfører fra en eldre generasjon iPhone til en ulåst 4S, kan du ikke bruke samme SIM-kortet, fordi det ikke vil passe. T-Mobile, men har vært å selge mikro-SIM-kort siden juli 2011.

iPhone 3G og 3GS

IPhone 3G og 3GS var bare tilgjengelig på AT & T i USA og bruke et standard størrelse SIM-kort. Hvis du låser opp en 3G eller 3GS, kan du bruke iPhone på en operatør som har standard SIM-kort, som de er alle kunne passe i iPhone. Aktivere et SIM-kort på bærer av ditt valg, og sørg for å få en smartphone plan med data eller du vil ikke kunne gå til mange av iPhone funksjoner, og deretter sette den på ulåst iPhone 3G eller 3GS å begynne å bruke den.

PUK-kode

AT & T lar iPhone-brukere som reiser utenlands for å få en PUK-kode, eller feste låse opp koden, slik at de kan bruke sin iPhone på en annen bærer utenlands. Denne innrømmer brukernes å fortsette tjenesten uten å betale heftig sentrale avgifter. For å få en PUK-koden, logger på MyAT & T online, klikk "Telefon/enhet" og deretter "Oppheve SIM Card" eller AT & TS kundestøtte.