Nnywellness.com

Hva er oppløsning på HD BILLEDRØR?


Hva er oppløsning på HD BILLEDRØR?

En av de viktige faktorene å ta hensyn når du kjøper en HDTV er settets oppløsning. Plasma og LCD-TV har fast oppløsning. CRT Sentinal er litt annerledes som de ikke teknisk har en oppløsning. Mens CRT HDTVer er ikke lenger blir produsert, mange mennesker har fortsatt CRT sett, og det er viktig å forstå BILLEDRØR og oppløsning.

Oppløsning definert

Oppløsning refererer til fast antall piksler på gitt LCD eller plasma TV sett. For eksempel, har en 1080p LCD-TV en oppløsning på 1920 x 1080. BILLEDRØR bruker ikke piksler for å vise et bilde.

Betydning

Det er viktig å forstå den opprinnelige oppløsningen på en HDTV som sender TV et signal mindre enn oppløsning resultatene i en uklar og forvrengt bilde.

CRT oppløsning

CRT HDTVer bruker ikke piksler, og derfor har ikke en oppløsning. Et bilde som vises på en HD-CRT bør se bedre enn det samme bildet på en HD LCD eller plasma, Hvis bildeoppløsningen er under TV-oppløsning.

Sammenflettet

Det er begrensninger bildekvaliteten på en HD CRT-TV. CRT TV vise bilder i sammenflettet format, som kan resultere i synlige linjer på skjermen. Progressiv skanning LCD og plasmas lider ikke synlige linjer.

Andre hensyn

Mens en HD CRT ikke kanskje har en oppløsning, er du fortsatt begrenset av oppløsningen av kildematerialet du viser og tilkoblingstypen du bruker.