Nnywellness.com

Min iPhone er ikke oppdaget som et kamera


Koble en iPhone til en Windows-basert datamaskin får enheten til dock til datamaskinen som et kamera, tillater toveis tilgang til "Kameraet Roll" der bilder du tar på enheten er lagret. Hvis Windows ikke oppdager iPhone som et kamera, kan maskinvare eller programvare årsakene være å klandre.

Kameraet veiviserdialogboksen og plassering i Windows Utforsker

Vanligvis kobler iPhone til datamaskinen via USB-porten gjør to ting skje: iTunes starter og en dialogboks Windows ber deg om å overføre bilder av iPhone til datamaskinen, som om iPhone var et digitalkamera. Hvis dialogboksen ikke vises, kan du finne iPhone oppført sammen med datamaskinens harddisker ved å klikke på Start-knappen og deretter "Datamaskin". IPhone skal være oppført i enheter med flyttbare lagringsmedier delen.

IOS-programvareversjonen

En grunn iPhone ikke registrere som et kamera er hvis programvaren er utdatert. For å se om det finnes en iPhone programvare oppdatere, koble iPhone til datamaskinen og vente på iTunes åpne. Hvis det vises en dialogboks som ber deg om å oppdatere iPhone programvare, klikker du "Ja" for å oppdatere til den nyeste versjonen. Så sjekk under "Datamaskin" igjen for å se om iPhone er oppført.

USB Hardware problem

Alternativt hindre maskinvareproblemer - spesielt med USB-kabelen du bruker til å koble din iPhone eller porten der du kobler kabelen - iPhone dokkingstasjon med datamaskinen hele. Hvis iTunes ikke åpnes, test din USB-kabel og USB-port ved å koble USB-kabelen til en annen port enn det du vanligvis bruker. Hvis ingen porten fungerer, er selve kabelen å klandre.

Apple-datamaskiner

Når du kobler en iPhone til en Apple-maskin, er det eneste som skjer at iTunes åpnes - iPhone ikke vises i Apple "Finder" som et kamera, og du ikke kan se eller høste bilder fra den. Hvis du vil ta bilder av iPhone og plassere dem på en Apple-datamaskin, koble iPhone til en Windows-maskin og overføre bilder til Apple-datamaskinen via en USB glimtet kjøre eller via e-post.