Nnywellness.com

Den mest effektive UHF & VHF multi-directional antenner


Den mest effektive UHF & VHF multi-directional antenner

En kraftig antenne trekker i fjerne signaler med krystallklar klarhet, en nødvendighet for moderne HD-digitale signaler. Det finnes en rekke antenne valg for salg, med gjeldende mektigste modell ofte blir overskygget av en ny modell etter blir gjort tilgjengelig. Velge de krever kraftig på markedet når du handler selv, bare en forståelse av bare hva gir kraften som du ønsker for å bruke for mottak behov.

VHF og UHF-antenne grunnleggende

Svært høy frekvens og Ultra høyfrekvens er elektromagnetiske bølger-band som brukes for trådløs TV-sendinger. Hvert band er definert av frekvens sin, med TV-stasjoner i 30 til 300 megahertz frekvenser i kategorien VHF og de av frekvenser mellom 300 og 3000 MHz vurdert UHF. UHF kan bære mer data enn VHF under kringkasting og, som sådan, brukes for HDTV - kanaler. UHF-signaler er kortere enn deres VHF kolleger er imidlertid og reise kortere avstander før lydforstyrrelser gjør dem i stand til å bli mottatt av antennen. For å motta begge frekvensbånd samtidig, kreves en kombinert antenne. Disse kombinert antenner er bygget med deler som er spesielt utformet for å motta hver frekvensområdet.

Retninger antenner

Retninger UHF- og VHF antenner utformet for å motta signaler fra alle retninger. Denne utformingen gjør dem mindre kraftige enn enveis, regissert, antenner som kan peke på en signalkilde. Den primære årsaken bak reduksjon i kraft er økningen i signal støy som skyldes retninger antennens mottar signaler fra alle retninger samtidig.

Forsterket signaler

VHF/UHF retninger funksjonen er bare grunnlaget for en kraftig antenne. Å kombinere VHF og UHF mottakelse samtaler for et kompromiss i styrken på mottak fra hver frekvens sammenlignet med en dedikert VHF eller UHF-antenne. Legg til dette kompromisset i opprette en retninger antenne versus rettet antenne, og du har en god base som mangler samlet power. Kompromissene kan vanligvis gjøres for med tillegg av en forsterker. Legger til en forsterker til en antenne har effekten av å øke signaler mottatt gjennom antennen. Denne elektriske løft kan rydde opp problemer med uregelmessige mottak eller svak mottak, returnerer et sterkt signal gjennom systemet. Sterk detaljhandel antenner kommer ofte med forsterkere installert, men en ettermarkedet forsterker kan kjøpes og lagt til antennen hvis en ikke allerede finnes, eller hvis du velger å bygge din egen antenne.

Definere den mektigste

En retninger VHF/UHF-antenne er en som er fylt med kompromisser som reduserer sin makt i forhold til dedikerte frekvens retningsantenner. Denne reduksjonen betyr at det ikke er kraftige antenner tilgjengelig som kan full-frekvensområdet som retninger. For det mektigste valget, begynn med en utendørs antenne. Plassere antennen utendørs hjelper fjerne forstyrrelser forårsaket av veggene i en struktur. Signalet kan være mottatt av antennen og så sendt inn i strukturen via kabler. Det neste trinnet i søket er å konsentrere seg om forsterket antenner. Størrelsen er også en variabel, med større antenner kan større resepsjonen avstander på høyere signalstyrke. Når du ser på den mektigste antennen tilgjengelig, konsentrere seg om store takmonterte modeller med forsterkning, så stor som struktur kan støtte trygt.