Nnywellness.com

Som Wall Mount vil passe en Polaroid LCD FLM2632?


Som Wall Mount vil passe en Polaroid LCD FLM2632?

Polaroid LCD FLM2632 er en 26-tommers HD-flatskjerm-TV. Når folk kjøper flatskjerms-TV, ønsker mange å montere flatskjerm på veggen. Hvis gjort riktig, med ledninger skjult i veggene, vises TV som om det er flytende. Polaroid LCD FLM2632 er 26 tommer, finnes det flere typer veggmonteringer som passer TV.

Flatskjerm veggfeste

Flat veggfestet er en veldig grunnleggende veggfeste. I hovedsak består en flatskjerm veggfeste av parentes som er boret inn i veggen. Når flatskjerm-TV er knyttet til veggfestet, kan den ikke flyttes. Selv om mangelen på fleksibilitet i visningsvinkler er en ulempe, kan flat veggfestet TVEN skal monteres svært nær veggen, skape et renere utseende enn de fleste andre veggmonteringer. Polaroid LCD FLM2632 passer alle standard flatskjerm veggfeste som er angitt for 26-tommers TV.

Vippe veggfeste

Tilting veggfestet ligner flat veggfestet i at det er festet til veggen med metall parentes. Men når du kobler TVEN til tilting veggfestet, kan du skråstille visningen innfallsvinkel TV opp eller ned. Du kan imidlertid flytte TV fra side til side med en tilting veggfeste. Tilting veggmonteringer, som de fleste andre fester, er kompatible med 26-tommers TV.

Bevegelig vegg oppheng

Bevegelig veggmonteringer er også referert til som "tilt og sving" veggmonteringer. Den definerende trekk ved disse veggmonteringer er at plasseringen av TV kan enkelt flyttes når den er koblet til fjellet. En fordel med en bevegelig veggfeste er muligheten til å montere TVEN i hjørnet av et rom. Disse festene, men er ofte dyrere enn andre typer veggmonteringer, og de kan også virke mer fremtredende enn andre typer mounts. Noen bevegelig veggfeste som er kompatibel med 26-tommers TV passer Polaroid LCD FLM2632.

Fullt bevegelig vegg oppheng

Fullt bevegelig vegg oppheng kan du flytte din TV til en rekke visningsvinkler. De er analog med bevegelig veggmonteringer, men i stedet for bare slik at du kan flytte TV opp og ned og side til side, kan du flytte visningsvinkelen diagonalt. Fullt bevegelig vegg oppheng kommer i en standard størrelse som er kompatibel med 26-tommers TVer som Polaroid LCD FLM2632.