Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak skivebremser i en Ford Explorer


I motsetning til mange biler krever erstatter de bak skivebremser i en Ford Explorer ikke noen spesielle verktøy for å komprimere stempelet. Bare verktøyene som trengs er en momentnøkkel og en 8-tommers C-klemme. Les videre for å lære hvordan å erstatte din bak skivebremser for å unngå hefty arbeidskraft avgifter på butikken.

Instruksjoner

• Hevert omtrent 2/3 av bremsevæske fra master sylinder reservoaret å hindre overflyt når komprimere stempelet inn bar. Tømme bremsevæske i en godkjent, lukket beholder og kast av ordentlig.

• Løft baksiden av Explorer fra bakken med en bil jack. Bruk jack står å støtte bilen på alle kanter for å hindre tipping. Løsne det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel og fjerne bakhjulene.

• Koble brems skyvelære uten å fjerne brems slangen. Plasser caliper til side bruker mekanikk wire. Ta ut innenbords- og utenbordsmotorer bremseklossene fra låsen åpner og lukker.

• Komprimere stempelet til bar med en 8-tommers C-klemme. Bruk en blokk av tre eller noe lignende sted under C-klemmen og presse mot stempelet.

• Installere innenbords bremsekloss, og sett deretter inn retainer våren i caliper stempelet. Begynne med én ende av den utenbordsmotor bremsekloss på låsen åpner og lukker og slå den nedover til kabelsko og våren sete fullt.

• Erstatte skoen tøfler på bakhjulet skivebrems kortet, og deretter flytte tykkelse. Erstatt hjulene på Explorer og senke den i bakken. Pumpe bremsene for å sete pads.