Nnywellness.com

Hvor ligger den nøytrale sikkerhetsbryter på en 1991 Jeep Cherokee?


Hvor ligger den nøytrale sikkerhetsbryter på en 1991 Jeep Cherokee?

Bryteren nøytral sikkerhet i 1991 Jeep Cherokee hindrer motoren i å starte hvis ikke i parken eller nøytral. Jeep også refererer til denne bryteren som en "nøytral start bryter." Bryteren er litt annerledes for tre- og fire-hastighet sendinger.

Plassering på tre trinns girkasse

Bryteren nøytral sikkerhet på tre-trinns automatisk girkasse er festet til undersiden av overføring boliger. Bryteren kobles til giret inne overføring for å forstand når bilen er i parken eller nøytral og la tenningen å arbeide. Se etter en gruppe ledninger koblet til en bytte enhet på undersiden av overføringen.

Plassering på fire trinns girkasse

Bryteren nøytral sikkerhet på fire-trinns automatisk girkasse er også plassert på undersiden av overføringen. Heve bilen på jackstands å finne den. Se etter en klynge av ledninger koblet til en bryter enhet på siden av overføringen.

Sikkerhet første

Bryteren nøytral sikkerhet er en viktig del av bilens sikkerhetssystem fordi den hindrer en bilen starter i utstyr. Bryteren noen ganger må justeres og begge typer overføring, særlig høyere kjørelengde Jeep cherokeene.