Nnywellness.com

Feilsøke tom skjerm på en LG kosmos


Feilsøke tom skjerm på en LG kosmos

Hvis du finner din LG Cosmos viser noe annet enn en blank skjerm, kan du gjøre noen feilsøking for å finne problemet. Din første reaksjon kan være å panikk og bekymre at telefonen er brutt, men det er ikke sannsynlig tilfelle. Den mest sannsynlige årsaken er strømrelaterte. Telefonen er slått av, på standby-modus eller batteriene er utladet eller døde. Etter lading telefonen og slå den på, er det sannsynlig at du vil bli møtt av kjent startsiden.

Instruksjoner

• Trykk og slipp fort "PWR/END"-tasten på øverst til høyre på tastaturet. Hvis LG Kosmos er i standby-modus, vil det slå tilbake på.

• Trykk og hold nede tasten "PWR/END" i cirka to sekunder. Hvis telefonen er slått av, vil dette slå det på.

• Skyv bakdekselet opp mot toppen av telefonen til det klikker gratis. Fjern dekselet og sett det til side. Lirke toppen av batteriet opp med neglen og fjerne den fra telefonen. Vent noen sekunder, sett inn batteriet og skyv bakdekselet på plass. Trykk på tasten "PWR/END". Hvis telefonen var låst ved en feil, bør dette bli den arbeider atter.

• Koble telefonen lader til en strømkilde. Du kan bruke en phone charger, en bil-lader eller en USB-kabel. La telefonen koblet i minst fem minutter, og trykk deretter tasten "PWR/END". Telefonen bør nå slå på.

Tips og advarsler

  • Hvis telefonen fremdeles ikke fungerer, la det koblet til laderen for en time og prøv igjen. Hvis telefonen fremdeles ikke fungerer, ta det å en Verizon butikk for profesjonell service, som det må repareres.