Nnywellness.com

Vil rett nettverk & DirecTV satellitt retter arbeid med Bell ExpressVu?


Bell TV, tidligere kjent som Bell ExpressVu, parabol Network Canada og ExpressVu Dish Network, har satellitt-TV-tjenester i Canada. Når du abonnerer på sine tjenester, installasjon av en ny rett sammen med mottaker, ofte på uten ekstra kostnad. Avhengig av tjeneste pakken du abonnerer, de kanskje kunne bruke en rett fra et annet selskap, men ønsker ikke å.

Rett typer

Retter varierer i design å plukke opp flere signaler og kan ha ett, to eller tre feed horn, hver med en lav støy blokk ned-omformer (LNB). Hver feed horn poeng på en bestemt satellitt og hver LNB har enkelte tilkoblingen til en mottaker. Når Bell TV installerer deres utstyr, bruker de en rett som overholder kravene i tjeneste pakken du bestiller. Flere kanalene du vil, mer LNBs systemet kan kreve. Når du endrer til Bell TV, foreslår de at du la dem til å installere en ny rett.

DirecTV parabolen

På tidspunktet for utgivelsen er DirecTV ikke tilgjengelig i Canada. Hvis du tar en DirecTV parabolen til Canada, fungerer fra et teknisk synspunkt. Men Bell TV vil ikke tilby en garanti for retten og, avhengig av service-området kan være motvillige til å installere den. Du vil sannsynligvis måtte installere det selv. Du fortsatt trenger et Bell TV-mottaker til å konvertere satellittsignalene bruke på TV, som krever en servicekontrakt. For å unngå forvirring og potensielle problemer, er din beste alternativet å installere nye Bell TV utstyr når du abonnerer på tjenesten.

Parabolen nettverk parabolen

Fordi Bell TV var tidligere Dish Network Canada, finner fortsatt eldre retter med parabolen nettverk logoen i Canada, men Bell TV service. Disse rettene fortsatt arbeider med tjenestepakker brukes når de først ble installert. Hvis du oppgraderer din service, kan Bell TV installere en nyere parabolen med to feedhorns og LNBs å erverve flere signaler. Selv om retten kan være lik Dish Network modeller brukt i USA i design, ville nye fatet bære Bell TV logoen.

Nord

Satellitter bane over ekvator hastighet og retning som jordens rotasjon, holde dem i samme posisjon med hensyn til jorden. Asimutvinkelen på en rett, avhenger av hvilke satellitt det peker til. Elevasjonsvinklen, avhenger av hvor langt nord parabolen ligger. Lenger nord, jo nærmere parabolen må peke på horisonten og lengre avstand signalet må reise. I noen langt nord plasseringer trenger du en større rett. Standard størrelse parabol Network og DirecTV retter ville ikke fungere i dette programmet. Kontakt Bell TV for egnet utstyr for din plassering.