Nnywellness.com

Hvor å vikle en eksosrør


Innpakning en eksosrør med asbest varme brytes holder motorrommet mye kulere - for ikke å nevne Tryggere for tennpluggen ledninger eller noe annet i umiddelbar nærhet til eksos. Være må rimelig forsiktig å beskytte mot produsere små asbest fiber som kan inhaleres når kutte--asbest fører til kreft i lungene hvis misbrukt. Fjerne eksosrøret å bryte den riktig.

Instruksjoner

• Heve bilen med gulvet jack og støtte på jack står for sikkerhet. Fjern de to boltene som fester den nedre delen av eksosrøret til omformer, bruke en. Fjern de øvre boltene som fester eksosrøret til eksos manifold. Fjerne eksosrøret.

• Pakk toppen av eksosrøret med to svinger av flyten å holde det fra fraying. Installere en slange klemme over toppen to svinger og plassere klemmens justering bolt på denne siden av røret og stram.

• Pakk resten av røret i et sirkulært mønster, overlappende hver tur med 50 prosent. Installere andre slangen klemmen etter at den siste wrap en dobbel wrap å styrke asbest der det er å være festet. Stramme klemmen.

• Installere eksosrøret og stram alle fire skruene med en kontakt.