Nnywellness.com

Informasjon om Semi lastebiler med Super singler


Informasjon om Semi lastebiler med Super singler

Super singler er svært brede dekk som er installert i stedet for dobbel-dekk oppsettet mest tunge hale lastebiler bruker. Mange selskaper begynner å anerkjenne at vekt og drivstoff effektivitet fordelene av en super enkelt oppsett Fjern outweigh noen oppfattet sikkerheten feil.

Beskrivelse

En super enkelt oppsett er mer enn bare et virkelig stort dekk; nye dekk må ledsages av et større hjul og (muligens) lengre hjulet pigger

Installasjon

Installere en super enkelt er lett hvis du har riktig hjulet stenderne. En bare fjerner den doble dekk/felger, og erstatter dem med et enkelt bredt rim og dekk pakken.

Vekt

Den viktigste fordelen for super brede dekk og felger er deres svimlende vekt fordel over soner, som kan komme som 900 pounds på typisk 3-akslet lastebiler.

Drivstofføkonomi

Mindre vekt betyr større økonomien; noen lastebileiere har rapportert økonomi øker så mye som 8 prosent over soner.

Frakt kapasitet

I en verden av lastebil er pounds dollar. 800 til 900 pounds lagret ved hjelp av tilsvarer super singler 5 til 8 prosent mer fraktkostnaden per belastning.

Pålitelighet

To dekk ble mote fordi bias - ply dekk 40 år siden var så upålitelige. Moderne dekk teknologi gjør super singler en mye tryggere og mer levedyktig alternativ enn de en gang var.