Nnywellness.com

Hvordan installere kabel-TV


Når TV-stasjoner flytte til digital-TV, skal mer folk trenger å lære å installere kabel-TV i sine hjem for å se TV. Det andre alternativet ville være en digital omformer. Men hvis du har bestemt på kabel på grunn av de ekstra kanalene tilgjengelig, er her et grunnleggende tutorial på kabel-TV installasjon. Du kan definere din underholdningssenter med enten en TV alene eller med en Videospiller og en DVD-spiller med.

Instruksjoner

• Kjøpe en TV som har en kabelkontakt i ryggen. Kabeltilkoblingen ser ut som en tykk skrue med et hull i midten. Dette er hvor du vil sette inn din ledningen.

• Kontakt kabelselskapet og be om en ny konto. Vil det aktivere nye tjenesten og enten skipet du nye kabel utstyret, fortelle deg hvor du plukke den opp, eller har en tekniker kommer slippe den av deg. Utstyret inkluderer en kabelboks, en fjernkontroll, en strømkabel og et par kabel ledninger. Hvis huset ikke allerede har en kabel kilde fra den forrige eieren, vil du måtte betale kabel-selskapet har teknikeren etablere en ny «kabel i» kilde som kjøres fra utendørs.

• Koble minste ledningen som du fikk på baksiden av TVen, og sett den andre siden på baksiden av din kabel i kontakten merket "Ut til TV" eller lignende. Kontroller at kabelen ledningen pin er helt inn i kontakten og skru den tett (Husk: "til høyre er stramt, venstre er løs").

• Ta ledningen som allerede er installert i ditt hjem eller leilighet (eller som teknikeren etablert. Dette er mest sannsynlig kommer fra en stikkontakt i veggen eller kjøres fra et annet rom. Den åpne enden av ledningen inn i baksiden av kabelen i kontakten merket "Kabel i" eller lignende.

• Plugg i kabelboks og gi det tid å starte. Slå på TVen samt og Still det inn til kanal tre eller fire (to i sjeldne tilfeller). Når kabelboksen fullt støvlene opp, bør du har kabel-TV. Du må kanskje ringe kabelselskapet for å ha en spesiell kode sendt til din kabelboksen som den starter for at tjenesten skal fungere.

• Hvis du har en video- eller DVD-spiller, må en mer ledningen. Koble "Ut til TV" ledningen (kjører fra kabelboksen) som ville ha vært på baksiden av TV på baksiden av VCR eller DVD-spiller i stedet. Kjør ekstra ledningen fra VCR eller DVD spilleren på baksiden av TVen. Når du skal bruke VCR eller DVD spilleren, vil du sannsynligvis måtte trykk "Input" på TVens fjernkontroll å bytte over.

Tips og advarsler

  • Du kan ha en tekniker kommer til satt opp din kabel-TV, men du må betale ekstra oppsett avgifter. Hvis du skal bruke en digital omformer i stedet for kabel, oppkobling er den samme eller svært like ladingen.