Nnywellness.com

Hva er BlackBerry flygedyktige?


BlackBerry fet, Curve og Pearl, BlackBerry flygedyktige ikke smarttelefonen modell tilbys av kanadiske selskapet Research In Motion. Hvis du er en BlackBerry-utvikler, er Fledge et viktig verktøy som kan hjelpe deg å utvikle applikasjoner for BlackBerry-enheter. Hvis du bruker BlackBerry, Fledge er viktig for deg i en mer abstrakt følelse - brukes av din favoritt utviklere i ferd med å gjøre store programmer for bruk.

Formål

BlackBerry Fledge er en BlackBerry simulator tilgjengelig for å utvikle programmer for BlackBerry-enheter. Det kjører på PCen og kan justeres i flere måter å forenkle driften av tester du vil utføre i prosessen med å utvikle programmer. Du kan også automatisere testing ved hjelp av kommandolinjen skript i simulatoren.

Velg din enhet

Fordi en rekke BlackBerry-enheter finnes, har BlackBerry gjort det mulig å velge simulering av noen bestemt BlackBerry modell som du utvikler programmer. Innstillingene i simulatoren endre automatisk for å etterligne nærmest uansett hvilken enhet du har valgt. Hvis du utformer et program som er ment å fungere på tvers av flere BlackBerry-enheter, kan du deretter enkelt se hva som fungerer og hva ikke, og justere programmet er klart til neste fase av testing.

Simulere virkelige problemer

BlackBerry-brukere i den virkelige verden har å stri med spørsmål om batteriet livet og nettverk dekning, som er to ting som kan være lett oversett ved en simulator på en PC. Heldigvis inneholder Fledge simulatoren innstillingene for disse ting som du kan justere slik det passer. Måten du kan se hvor godt foreslåtte programmet utfører når valgte BlackBerry-enheten kjører på minimal batterilevetid. For programmer som krever presser, for eksempel e-tjenester, kan du teste hvor godt programmet utfører når nettverksdekning er lav. Disse resultatene kan gi nyttig statistikk for videre program raffinement.

Andre funksjoner

En grunn til BlackBerry-enheter er så utbredt i næringslivet er deres enterprise-funksjoner. Evne til å synkronisere kontaktlister og kalendere og push e-post fra e-postkontoen din bedrift til BlackBerry er alt viktig verktøy i dagens forretningsverden. Som sådan, de er verktøy som Fledge simulatoren har tilgjengelig også. Merk at hvis du ønsker å teste muligheten for å sende og motta e-post, må du også laste ned BlackBerry Email Server simulatoren fra BlackBerry utvikler nettsted også.