Nnywellness.com

Hvor å reaktivere slitt ut bly-syre bilbatterier


Hvor å reaktivere slitt ut bly-syre bilbatterier

Bly-syre bilbatterier bare vare en viss tid før de må erstatte eller oppussing. Blyplatene i cellene begynner å bryte ned, og deres evne til å beholde energi reduserer. Hvis du har en slitt ut bly-syre batteri som ikke beholde sine kostnader, gi den en siste sjanse og se om du kan aktivere den før du kaster den og kjøpe en dyr erstatning.

Instruksjoner

• Bruk vernehansker. Du må fylle opp væske nivåer av slitte ut bly-syre batteri celler og de inneholder svovelsyre.

• Plass slitte ut bly-syre bilbatteriet på en batteribrettet på en flat overflate. Skru ut seks caps på batteriet med fingrene eller en flat-skrutrekker, avhengig av caps.

• Sjekk at væskenivået. Du ser to merker i hver celle som viser maksimums- og væske nivåer. Hvis nivåene under maksimumsverdien må du topp dem. Hell nøye destillert vann i hver celle inntil væske nivået når maksimal markøren. Erstatte caps.

• Feste svart negative kabelen fra batteriladeren til den negative terminalen på den slitte strøm. Det kalles "-" eller "Uaktso" Kabelen har en våren klemme på slutten så bare presse den med hånden slik at den åpnes, sovrapponetelo terminalen og slippe ut trykket. Klemmen fester fast.

• Koble røde positiv kabelen strekker seg fra batteriladeren positiv terminal batteriet på samme måte. Positiv terminalen er merket "+" eller "Pos.".

• Velg den laveste belaste rate på din batterilader. Noen kostnader har en bryter kalt "Vedlikeholdsladingen". Velg det hvis du har denne bryteren som Vedlikeholdsladingen betyr batteriet blir ladet til lavest mulig rente.

• Koble din batterilader. Slå den på og sjekke at kostnader er lav. "Vedlikeholdslading charge" lyset skal, hvis den har en, ellers lese displayet for å sikre at det er på den laveste innstillingen.

• La batterikapasiteten i 36 timer. Sjekk på batterilader skjermen for å se om batteriet lades fortsatt. Displayet viser nær null hvis batteriet ladet, eller "Vedlikeholdsladingen"-lampen slås av. La den for et par timer hvis batteriet lades fortsatt. Slå av laderen og koble den når batteriet er fulladet. Fjern batterilader kablene fra batteriet terminalene.

• Kontrollere spenningen ved hjelp av et voltmeter. Feste sensorer på slutten av ledningene fra voltmeter til batteriet terminalene: sensoren på slutten av røde ledningen fra voltmeter må berøre positiv batteriet terminal og sensoren på slutten av svarte ledningen må berøre negative batteriet terminal.

• Noter lesing på voltmeter. Det sier 12 volt.

• La resten batteri for 24 timer. Bruk voltmeter for å kontrollere spenningen på samme måte som før. Noter lesing. Hvis lesing er 11 til 12 volt har du har reaktivert bilbatteriet bly-syre. Hvis det er under 11 volt det er på tide å kjøpe en erstatning.

Tips og advarsler

  • Noen bly-syre bilbatterier er forseglet celler. Hvis du har en forseglet batteri, ikke forsøk å åpne cellene: det vil ikke hjelpe å reaktivere batteriet, kan være farlig og opphever alle garanti du har.