Nnywellness.com

Hvordan lage din egen Chrome emblemer


Hvordan lage din egen Chrome emblemer

Hver bilprodusent setter et symbol på hver bil de oppretter. Emblemet kan være billig plast på lavere end biler, chrome, eller med sølv og gull på linje biler, men det er sjelden. Utforme en chrome emblem for kjøretøyet er akkurat som utformer et logo; alle de samme prinsippene gjelder. Du noe som er liten, mer enn to inches kvadrat. Når du er ferdig design, vil du kunne ta det til en egendefinert emblem butikk og har gjengitt i chrome.

Instruksjoner

• Skisse grov emblem ideer på et stykke papir. På dette stadiet er det viktigere å få alle dine ideer ut enn det er å få det perfekt. Flere ideer du skisserer ut, jo mer sannsynlig er det du finner en du liker.

• Opprette varianter av kombinere ulike emblem ideer sammen. Vurder å se på populære emblemer, for eksempel Mustang eller Ferrari emblem. Hvis du liker konseptene logo, prøve å laste ned en disse emblemer, skisser, så endrer det til å passe dine behov, men du må huske å gjøre det unikt din egen.

• Kontakt lokale emblem butikker for å se hvilke begrensninger og krav de legger på design. Du må utforme ditt symbol med disse begrensningene i tankene. Også ta oppmerksom på sine tjenester og avgifter for å fastslå som lagrer du ønsker å bruke.

• Velg din favoritt emblem av de som du har tegnet. Bruke tid på å perfeksjonere denne tegningen på et annet ark. Dette er tiden hvor du skal få det riktig.

• Gå til egendefinerte emblem butikken som du valgte ved hjelp. De vil kunne ta din design og produksjon antall symboler du. Når du har fullført kjøpet, vil du kunne legge til din egen chrome emblemer i kjøretøyet.