Nnywellness.com

Slik Erstatt bremseklosser bak på en 2000 VW Jetta


I 2000 Jetta er fjerde generasjon av denne populære sedan laget av tyske automaker Volkswagen. En av de rutinemessige aspektene Jetta vedlikehold er å sikre at bremsene er i god stand og fungerer riktig. Det anbefales at bremsene på en Jetta erstattes hver 10.000 miles. Utskifting av fjerde generasjon Jetta bremser kan gjøres av en hjem mekaniker med de riktige verktøyene og tilnærming. Det bør bemerkes at hvis du er usikker på utfører jobben din egen brems, bør du lar det opp en profesjonell.

Instruksjoner

• Parkere Jetta på en plan overflate. Kontroller at overføringen er i utstyr eller i parken (for automatisk). Ikke sett nødbremsen. Bruk en lug fastnøkkel til å løsne bakhjulene lug vanskelige problemer. Øke baksiden av bilen med et kraftig gulv jack. Lavere på jack står og avslutte bakhjulene.

• Spray brems skyvelære, rotor og nærliggende deler med bremse renere og tørke alt ned med en klut. Fjerne 13 mm skruene som fest brems skyvelære til caliper braketten socket og ratchet. Bruk en åpen fastnøkkel vises for å holde flat skaft hver bolt på plass mens du løsne og fjerne den. Skyv låsen åpner og lukker av rotoren og støtte det med et stykke wire knyttet til en suspensjon del eller på en plattform. Fjern gamle bremseklossene fra brems rotoren. Rengjør rotoren med brems renere igjen.

• Bruk verktøyet for spesielle VW-caliper (tilgjengelig online eller på din lokale forhandler) urviserne stempelet og komprimere det inn i caliper slik at det er nok avstand bremseklossene nye, tykkere. Plasser verktøyet i to spor i caliper stempelet og omdreining den å trekke stempelet. Se dokumentasjonen som fulgte med skyvelære verktøyet for mer detaljert veibeskrivelse.

• Installere nye bremseklossene på rotoren i samme retning som den gamle pads. Skyv låsen åpner og lukker over bremseklossene, sikre at de er riktig plassert under tykkelse. Tråden caliper bolter for hånd, så stramme fast med kontakten og ratchet. Bolten hjulene tilbake på bilen, og senk den i bakken med jack.