Nnywellness.com

Hvordan å slepe med en banebrytende


Chevrolet TrailBlazer ble produsert fra 2002 til 2009. SUV tilbudt en tauing pakke som en oppgradering, men hvis din banebrytende ikke er utstyrt med en du kan kjøpe en ettermarkedet tauing pakken. Tauing pakken inkluderer en trailer knirkefritt, slep ball og brems modul. Tauing med folkebildet kan du reise med båt, bobil eller verktøy trailer.

Instruksjoner

• Beregne vekten din banebrytende og tilhengeren du vil være tauing. Vekten av tilhengeren skal inkludere elementene det bærer. Vis klistremerke plassert på innsiden av-førersiden dør-rammen, eller bruksanvisningen, se vekten av SUV. Tilhengeren skal ha et klistremerke på det informasjon om vekt, eller informasjonen er i eierens manualen. Legge vekten av banebrytende, trailer, alle elementene i trailer og noen ekstra elementer i SUV, å finne den totale vekten av alle elementene.

• Kontroller din banebrytende motorstørrelse. TrailBlazers har en V6 eller V8 motor-avhengig av motoren, kan du ha en lavere eller høyere tauing kapasiteten. Se brukerhåndboken for informasjon om størrelsen på motoren eller vise merket på innsiden av-førersiden dør-rammen. Banebrytende har også et symbol på sitt eksteriør eller motoren som angir om det er en V6 eller V8-motor.

• Finn SUVS tauing kapasiteten i brukerhåndboken eller på klistremerket på innsiden panel av-førersiden dør-rammen. Kontroller at den totale vekten du beregnet i første omgang ikke overstiger SUVS tauing kapasiteten. Håndboken kan angi tauing kapasiteten for begge Motorstørrelsen så må du vite om din banebrytende er en V6 eller V8. Les tauing kapasiteten for den aktuelle motorstørrelse.

• Hekte din tilhenger til din banebrytende tauing knirkefritt. Feste tilhengeren til slep ballen på trailer knirkefritt.

• Anholde brems modul, eller tauing sele, fra din banebrytende på tilhengeren. Når ledninger er koblet, kan du teste at bremselysene synkroniseres ved å trykke bremsene på din banebrytende og sikre bremselysene på tilhengeren tennes.