Nnywellness.com

Hvor å fastsette riper på billakk 1


Hvor å fastsette riper på billakk 1

Masse folk vil vite hvor å fastsette riper på billakk. Det er et faktum av livet: Over tid, hver bil får riper dings og chips i maling og begynner å lete litt veien-trette. Det er ikke det største problemet; den virkelige fienden her er rust. Når det utvikler i bunnen eller chip, kan det spres, boblende flere maling av overflaten. Mens teknikker skissert her ikke bringe bilen tilbake til en showroom finish, vil de forbedre sitt utseende, og samtidig unngå rust gjennom i chips og riper som kan føre til større problemer.

Instruksjoner

Forberedelse og maleri

• Bilprodusenter produsere små flasker finpusse maling tastet til de brukes på en bestemt bilmodell. Du kan kjøpe denne maling på din automatisk forsyning butikken eller på noe isenkram butikker. Ta din VIN nummer (ofte plassert inni sjåføren side frontruten eller på førerens side dør innlegget) og året, gjøre, og modell med deg når du bestiller din maling.

• Før maling, fjerne alle eksisterende rust og løs maling. Hvis du ikke fjerner eksisterende rust, vil finpusse maling snart dukker opp og starter flasser av. (Hvis du ikke har rust, og bunnen eller chip ikke er gjennom primer maling, kan du gå til trinn 5.) For å fjerne rust fra riper, bruke et sted-sliping verktøy: en blyant-formet verktøy med et lite tips med slipende fiber som renser rust og skitt av scratch.

• For sjetonger der maling er allerede flassing bort, kan du bruke et lite verktøy som en gullsmedens skrutrekker, en tannlege hakke eller et blad på en lommekniv å forsiktig lirke av løs maling. Ikke Fjern mer maling enn du må, men ikke la noen løs kanter. Hvis du har en større sprukket område som allerede har rust danner, få en boks med pensel på rust omformer. Lite skum børster fungerer bra for å bruke flere lett strøk av konverteringsprogrammet rust. Tillate uansett tørketid angis i retning mellom strøk. Dype riper, bruk en sprøyte og p - tilgjengelig på lokale apotek - for å få konverteringsprogrammet rust godt inn scratch. Igjen, bruke flere lett strøk.

• Lett sand rundt sprukket områder med 150-grus og deretter 600-korn sandpapir, uttoning kantene av chip inn i god maling. Bruk en voks og fett remover - tilgjengelig på auto deler butikker og jernvareforretninger - for å rengjøre området rundt reparasjon.

• Bruke en liten mengde maling i rene sprøyter for å fylle riper. Du må kanskje tynn finpusse maling med en svært liten mengde lakk tynnere så det vil strømme gjennom sprøytenålen lett. Begynne i en ende av scratch og bruker veldig lys kraft på sprøytestempelet, la malingen strømme inn scratch som du spore den med spissen av nålen. For chips, bruke en liten applikatoren pensel maling. Igjen, flere tynne strøk med maling, med tørketid mellom frakker, er bedre enn et tykt lag med maling, som vil tørke ujevnt i en blob som kan se verre enn den opprinnelige sprukket malingen.

• Noen finpusse maling Kit inkluderer en flaske klarlakk som kan du nøye male over reparasjon når du har la malingen tørr i flere dager. La male kur i minst tre uker før voksing reparerte området.

Tips og advarsler

  • Hvis finpusse maling ikke er flyter inn i bunnen eller sprukket, tynne det med noen lakk tynnere. Du kan også bruke tynnere ren sprøyten og andre verktøy.
  • Kontroller at bilen ikke har vært malt på et tidspunkt, og at du har riktig maling farge før du begynner reparere. Test maling farge på en bortgjemt sted, og la det tørke før du fortsetter.