Nnywellness.com

Kan jeg kjøpe Bilforsikring for min gamle lastebilen gjennom staten Michigan?


Kan jeg kjøpe Bilforsikring for min gamle lastebilen gjennom staten Michigan?

Michigan angir retningslinjer som bestemmer en valgbarhet for bilforsikring. Individuelle forsikringsselskaper også etablere underwriting regler som kan forårsake visse drivere og kjøretøy nektes Bilforsikring. Vanligvis er eldre lastebiler dekket under en Michigan bil forsikring hvis de kvalifiseres.

Kvalifisering

En gammel lastebil vil ikke bli dekket i Michigan hvis ikke oppfyller Statens sikkerhet, eller hvis den foreslåtte auto forsikringsselskapet er underwriting reglene forbyr opprettholde eldre biler. Bilforsikring selskaper kan finne underwriting retningslinjene best dress selskapet trenger så lenge de ikke diskriminere mot en potensiell polisen-holderen.

Dekning

Ifølge Michigan Office av økonomiske og Insurance Regulation, må "hver bileieren kjøpe visse grunnleggende dekning for å registrere et kjøretøy i Michigan." Obligatorisk dekningen omfatter personskade beskyttelse, eiendom beskyttelse forsikring og gjenværende ansvar forsikring. Denne dekningen er utformet for å betale for medisinske utgifter og ansvar for forsikret i tilfelle en ulykke.

Betraktninger

Noen forsikringsselskaper spesialister på opprettholde kjøretøy som har blitt slått ned gjennom andre operatører. For eksempel krever klassiske biler eller ultra-luksuriøse kjøretøy spesielle dekning som ikke alle forsikringsselskaper. Det er ofte nødvendig å shoppe rundt etter den mest fornuftige prisen å sikre en gammel lastebil, eller kontakt flere ulike Michigan selskaper for å angi dekning de kan sørge for bilen.