Nnywellness.com

Hvordan erstatte bil Bass høyttalere med vanlige høyttalere?


Valget i bilindustrien høyttalere er så stort som valget du i biler. Avhengig av merke, modell og stil på bilen din, kan du velge fra høyttalere av forskjellige størrelser, former, funksjonalitet og lydkvalitet.

Størrelse

Bestemme høyttaler størrelsen du trenger. Hver bil har forskjellig størrelse krav, som kan begrense alternativene. Sjekk bilen eierens håndboken for bredden og dybden av høyttalerne du erstatter. Husk at det kan være en størrelse forskjell mellom fremre og bakre høyttalere.

Hertz

Hvis du er bekymret for bass, vil du se på hertz (Hz) vurdering når merker. Det er vanligvis presentert i et område som 50 til 36.000. Lavere tallet representerer "nedturer", eller hvor mye bass høyttaler er i stand til å levere, mens høyere nummer representerer toppen høres enheten er i stand til å nå. Hvis du vil minimere bass, beholde det lavere tallet over 50 eller 60.

Lyd preferanse og installasjon

Den beste måten å velge et sett med høyttalere er å bare lytte til dem. Tall er fin, men en ekte indikator på hvorvidt du ville like en lyd er øret. Profesjonell installasjon kan også hjelpe i generelt bedre lydkvalitet. Bil lyd spesialister kan gi dempe og har kompetansesett nødvendig å redusere rallende og få ut høyttalerne best mulig lyd.