Nnywellness.com

Hvordan selge en flom kjøretøy


Hvordan selge en flom kjøretøy

En flom kjøretøy vises som har flomskader på en bil rapport. Dette detracts fra den samlede verdien av bilen, som elektriske systemer og selv bil rammen anses kompromittert av vann. Noen selger en bil med flomskader må forhånd med potensielle kjøpere hvis spurt om sin fortid. For å selge en flom skadet bil, vil du måtte ta noen ekstra skritt for å sikre et salg.

Instruksjoner

• Logg på webområdet NADA guider og skriv inn postnummer, bilmerke og modell, sammen med de aktuelle funksjonene, finne en "grov handel i verdi."

• Trekke minst 20 prosent fra denne verdien på grunn av flomskader bilen. Ombygd biler selger for 10 til 20 prosent mindre enn markedsverdi, og useriøs biler selger 40 til 60 prosent mindre enn virkelig verdi, så 20 prosent er et rimelig punkt å starte verdsette bilen.

• Få en utvidet bil garanti fra en anerkjent selskap som Smart Auto garanti som overføres, slik at de nye eierne har oppmuntring de er beskyttet hvis noe går galt med bilen. Bruk dette som en selger punkt i annonsen.

• Liste opp bilen for salg på verdien prisen på Craigslist eller i lokalavisen. Merk i annonsen at kjøretøyet har flommen skade og selge bilens hovedpunkter. For eksempel, hvis det er fire hjulet stasjonen, oppmerksom på dette. Hvis den har lav kilometerstand, legge dette til din annonse.

• Ta forespørsler for kjøretøyet og forklare omfanget av skaden spør potensielle kjøpere om det. Når du viser bilen, påpeker i skade og reparasjonsprosesser for rehabilitering bilen. Være spesifikk i din forklaringer som dette vil hjelpe for å dempe frykten for kjøperne.

• Kontakt en bilforhandler og tilbyr opp bilen for salg "som er" for en anstendig pris som en siste utvei, har du ingen suksess selge bilen privat.