Nnywellness.com

Hvordan installere en Radio i en Ford Courier


Hvordan installere en Radio i en Ford Courier

Ford Courier er en pickup eller van tilgjengelig over hele verden. Navnet har blitt brukt på en rekke Ford biler siden sin første opptreden som en stasjonsvogn modell i 1950. Ford Courier eiere som ønsker å installere en ny radio i bilen må tilpasse ledninger og radio boliger at radioen til å passe. De kan deretter dra nytte av oppdatert ettermarkedet radiofunksjonene i bilen.

Instruksjoner

• Koble bilens negative batterikabelen fra terminalen ved hjelp av en skiftenøkkel.

• Inn i sporene på siden av radioen tastene Ford radio fjerning. Trykk på tastene til de klikker på plass. Trekk på tastene å dra radioen av dashbordet. Koble ledningen seletøy og trekke ut antennekabelen radio.

• Koble ansikt plate kortet til radio installasjon ermet med den nye radioen. Bøye kategoriene på siden av ermet 90 grader i angitte sporene på baksiden av ansiktet platen. Skyv montering i dashbordet bolig før det er sikkert på plass. Kontroller at ledningene kommer gjennom portal for samlingen.

• Koble ledningen seletøy av budet til en Ford wire sele adapter. Koble den andre enden av adapteren til wire selen av den nye radioen. Skyv tilkoblingene sammen og klikker dem på plass. Fest radioantenne til den angitte porten på baksiden av radioen.

• Skyv kontakten radioen inn radio installasjon ermet. Skyv den til den klikker på plass. Koble bilbatteriet. Slå på radioen teste installasjonen.