Nnywellness.com

Instruksjoner for installasjon bremsekontroll i en F-150


En brems-kontrolleren er en elektronisk enhet som koordinerer slep bilens bremser med en trailer elektriske bremser automatisk slik at de to systemene fungerer sammen når slep bilens gasspedalen brukes. Noen lastebilprodusenter tilbyr muligheten for en integrert brems kontroller fra fabrikken. Men det er mange Ford F-150 lastebiler som krever installasjon av en ettermarkedet brems kontroller for å kontrollere bremsene på tilhengeren ble tauet.

Instruksjoner

• Velg et montering der brems kontrolleren ikke påvirke bruken av gasspedalen eller gasspedalen og hvor kontrolleren kan nås enkelt i tilfelle kontrolleren må aktiveres manuelt.

• Sett monteringsbraketten kontrolleren i den valgte plasseringen og markere to monteringshullene.

• Bore to hull med 1/8 tommer bore bit, ta vare å ikke bore i noe bak monteringshullene, som ledninger seletøy eller oppvarmet slange. Veggmonteringsbraketten kontrolleren med skruene.

• Koble adapteren selen til brems kontrolleren. Sele tilkoblingen er på baksiden av kontrolleren.

• Montere kontrolleren til monteringsbraketten med skruene. Avhengig av kontrolleren, kan en stubby stjerneskrutrekker være nødvendig å sikre kontrolleren til braketten.

• Finn bilens fabrikken brems kontrolleren tilkobling sele. I 1997 og nyere F-150s, tilkobling sele pluggen er vanligvis grå i fargen og ligger bak OBD-II koblingen nederst av dashbordet over gasspedalen. Koble adapteren selen til fabrikken brems kontrolleren tilkobling pluggen.

• Sikre det overskytende kortet sele ledninger med zip bånd slik at ingen del av selen kan gni på alle kanter av metall og selen forstyrrer ikke pedal operasjon.

Tips og advarsler

  • Test kontrolleren ved å aktivere nøkkelen til å bekrefte at det er strøm til kontrolleren. Hvis makt er til stede, «. NC "vises på kontrolleren i 15 sekunder. Så det bør endre til to punkter. Hvis det ikke er noen makt kontroller tilkoblinger og sørg for at kontaktene sitter på plass. Hvis det er fortsatt ingen strøm til kontrolleren, sjekk hvis fabrikken brems kontrolleren relay og sikring er installert.