Nnywellness.com

Hvordan Apps arbeid på en mobiltelefon?


Hvordan Apps arbeid på en mobiltelefon?

Sammenlignet med tradisjonelle mobiltelefoner, tilbyr smarttelefoner et vell av forbedringer for brukere. Chief blant disse, skjønt, er tillegg av apps. Smartphone programmer tillater brukernes å gjøre alt fra spill til Enhetsomregning på komforten av deres telefon.

Installasjon

Internt, er smarttelefoner nærmere datamaskiner enn en tradisjonell land line telefonen. Som en datamaskin har smartphones intern lagring i form av minne og et microSD-kortsporet. Programmer er lastet ned og plassert i denne lager.

Laste ned programmer

Selskaper som Apple, Google og BlackBerry alle vert app butikker for bruk med sine smarttelefoner. Disse butikker, som er kun tilgjengelig gjennom smarttelefonen, tillate brukere å velge, kjøpe og laste ned mange programmer.

Åpne programmer

Når programmet er installert, er åpner den svært lik en standard skrivebordsmaskin. De fleste smarttelefoner lagre programmer i en egen mappe eller området ligner på "Start"-menyen på Windows-maskiner. Trekke opp denne mappen på en smarttelefon vil tillate brukere å se alle tilgjengelige programmer. Ved hjelp av programmet bare krever at brukeren å velge den.