Nnywellness.com

Hvordan koble opp flere Stereo forsterkere


Hvordan koble opp flere Stereo forsterkere

Koble flere stereo forsterkere er et felles behov i mange hjem lydprogrammer. I et flere områder lyd eller hjem teater program, er stereoforsterkerne den vanligste typen. De kommer i en rekke prisen poeng og effekten nivåer. De fleste stereoforsterkerne har en standardisert prosess når det gjelder ledningsnett, påskynde installasjonen. Uansett programmet, er stereoforsterkerne utformet for fleksibilitet og pålitelighet, konsekvent fungerer som den skal i bakgrunnen.

Instruksjoner

• Tilgang til baksiden av forforsterker og stereo forsterkere. Note det forforsterker RCA-utganger og tilsvarende RCA innganger på forsterkerne.

• Skyv RCA kabler på preamp utganger. Rute dem til preamp inndataene forsterkerne. Koble en mann til to kvinnelige splitter når du kobler en forforsterker utgang til to RCA-innganger.

• Roter høyttaler wire binding innlegg, utsette hull i midten av innlegget. Gjør det samme for alle høyttalere.

• Kutt høyttalerkablene til lengden etter behov. Stripe 1/2-inch isolasjon fra begge ender av alle høyttalerkablene.

• Nakne ledningene inn i hullene på bindingen innlegg for forsterkere og høyttalere. Stram bindende innlegg ned sikker ledningene.

Tips og advarsler

  • Hvis første forsterkeren i kjeden har RCA-utganger, kjedekoble første forsterkeren til den andre, og så videre. Merk at dette bare fungerer i programmer der samme stereo signal sendes til alle forsterkere.