Nnywellness.com

Hvor å hekte en Bose Stereo til HDTV


Hvor å hekte en Bose Stereo til HDTV

En Bose stereo inneholder en rekke porter for å koble flere komponenter til enheten, inkludert en frittstående CD-spiller, datamaskin og med en høy - definisjon fjernsyn. HDTVer og Bose stereoanlegg inkluderer en enkeltport i High-Definition Multimedia Interface, som kombinerer lyd og video---trenger flere ledninger. En HDMI-tilkobling fjerner også video- og støy. Hvis du ikke har en HDMI-kabel, kan du koble stereoanlegget Bose til HDTV med sammensatte kabler---video og to lydkabler.

Instruksjoner

• Slå av og koble din Bose stereo og HDTV. Slå begge enhetene rundt for å tilgang til portene på baksiden av enheter.

• Finne en ubrukt HDMI-kontakt på baksiden av TV - havnen vil ha etiketten «HDMI» over eller under. Koble den brede siden av koblingen til langsiden på TVen HDMI-port.

• Koble den andre enden av kabelen til din Bose HDMI-port. Hvis bruker en Bose HDMI-kabel, skal ordlyden "Bose" på kabelen være vendt.

• Snu begge enhetene slik at forsiden av enhetene er mot deg. Koble til og slå på Bose stereo og HDTV. TVen vil automatisk oppdage HDMI-kontakten.

• Bruk TVens fjernkontroll til å skru ned volumet for å unngå ekko mens lydavspilling gjennom stereoanlegget Bose.

• Trykk "TV" på stereoanlegget Bose fjernkontrollenfor å velge HDTV som sin lydkilden. Du vil høre lyd fra TVen gjennom i stereo høyttalere. Trykk på "Volume"-tasten "+" eller "-" å skru volumet opp eller ned.

Tips og advarsler

  • Du kan også koble HDTV til en Bose stereo med kompositt (RCA)-kabler. Koble en ende av en gul komposittkabel til Video In-porten på baksiden av HDTV og plugg den andre enden av kabelen til Video Out-porten på baksiden av stereoanlegget Bose. Koble en ende av en rød komposittkabel inn i Audio Out - høyre-porten på baksiden av HDTV og plugg den andre enden av kabelen til Audio In - høyre-porten på baksiden av stereo. Koble en ende av en hvit komposittkabel inn i lyd ut - venstre porten på baksiden av HDTV og plugg den andre enden av kabelen til Audio In - venstre-porten på baksiden av stereo. Fullfør trinn 5 til 7 for å fullføre installasjonen.