Nnywellness.com

Utenfor TV antenne installasjon


Utenfor TV antenne installasjon

En TV-antenne montert utenfor, for eksempel gir på et tak eller en vegg, et bedre signal enn en antenne inne i hjemmet. For å installere en TV-antenne utenfor, kan du kjøpe en TV-antenne monteringssett fra en jernvarehandel eller et hjem og hage butikk. Noen forsyninger fra samme butikken som hvor du får antennen monteringssett vil være nødvendig også - noen husholdning verktøy.

Instruksjoner

Takmontering

• Plasser antennen fjellet fra TV antennen monteringssett på en åpen del av taket hvor det er et klart syn på horisonten. Skruen antenne montere i taket med tre skruene med en stjernetrekker eller, eventuelt hastighet er en elektrisk skrutrekker med en Phillips-head tips. Bruke silikon lime over skruene til å besegle dem mot elementene. La lim sette en time før du fortsetter med installasjonen.

• Løsne skruene rundt kragen på toppen av mount - bruk en stjerneskrutrekker eller en Torx skrutrekker for å gjøre dette, avhengig av produsenten av TV antenne monteringssett. Sett stangen på bunnen av TV-antenne gjennom halsen i toppen av fjellet og ned til den hviler mot mount's bunnplaten.

• Rotere extruding stenger av TV antenne slik de står overfor retning av de lokale TV kringkasting tårnene - retning nødvendig kan skjelnes fra nettsiden til den lokale TV-nettverk eller en antenne plassering nettsted som AntennaWeb, bruke Kompass for å bekrefte riktig retning mot. Stramme skruene rundt halsen når dette er gjort med den aktuelle skrutrekkeren. En koaksial antennekabelen kan nå koblet til coax utgang tilkobling på undersiden av TV-antenne og brakt inn i hjemmet for å koble til et TV-apparat.

Veggmontering

• Bestemme den utvendige veggen av huset som vender mot de lokale TV kringkasting tårnene - dette kan skjelnes fra nettsiden til den lokale TV-nettverk, eller en antenne plasseringen som AntennaWeb. Bruke Kompass for å bekrefte riktig retning mot.

• Plass en stige mot veggen. Plass vinklet antenne fjellet fra TV antennen monteringssett mot veggen. Skru antenne montere på veggen med tre skruene med en stjernetrekker eller, eventuelt hastighet er en elektrisk skrutrekker med en Phillips-head tips. Bruke silikon lime over skruene til å besegle dem mot elementene. La lim sette en time før du fortsetter med installasjonen.

• Løsne skruene rundt kragen på toppen av vinklet mount - bruk en stjerneskrutrekker eller en Torx skrutrekker for å gjøre dette, avhengig av produsenten av TV antenne monteringssett.

• Sett stangen på bunnen av TV-antenne gjennom kragen på toppen av mount vinklet slik at den vender mot rett opp. Trykk stangen til det kommer til en stopp på bunnen av fjellet.

• Rotere extruding stenger av TV antenne slik at de står overfor mot de lokale kringkasting tårnene. Stramme skruene rundt halsen når dette er gjort med den aktuelle skrutrekkeren. En koaksial antennekabelen kan nå være koblet til coax utgang tilkobling på undersiden av TV-antenne og brakt ned veggen og inn i hjemmet for å koble til en TV sett.

Tips og advarsler

  • Installer aldri en TV-antenne i dårlig vær.