Nnywellness.com

Alternativer for TV enn antenne


Alternativer for TV enn antenne

Da landet gjorde bytte til digital TV, begynte noen amerikanere tenker oppgradere deres TV-tjenesten. Hvis du bruker en antenne tidligere, måtte du kjøpe en omformer for kanaler. Og hvis antennen ikke var en digital antenne, du var tvunget å kjøpe en ting. Hvis du er lei av å slåss med bunny ører og boksen omformer, bør kanskje du vurdere kabel, satellitt eller Internett-TV.

Kabel

Kabel-kunder får sin tjeneste ved å ha informasjon sendes via en kabel wire. Noen kabel-kunder har kabelbokser, og noen ikke. Hvis du har kabelboks sendes informasjonen fra kabelselskapet gjennom ledningen til kabelboksen og til TVEN. Hvis du har kabelboks, er ledningen koblet direkte til TVEN.

Kabel-TV har hundrevis av kanaler og et høykvalitets bilde. Noen kunder kan også få digital kabel og HD-kabel. Prisen på kabel varierer avhengig av hvor du bor og pakken du velger, men for det meste, kabel er vanligvis dyrere enn satellitt. Vanligvis med kabel må tjenestebrukere også leie kabelboks og fjernkontroll for boksen, som kan legge opp. Noen kabelselskaper lar deg koble flere TV gratis, men de vil belaste deg for hver ekstra boks og eksterne. De fleste kabelselskaper krever ikke å signere en kontrakt, så dette er et godt alternativ hvis du planlegger å ha tjeneste for bare noen få måneder.

Satellitt

Hvis du har satellitt-tjenesten, må en satellitt boks som du bruker til å endre kanalene med (ligner en kabelboks) og en parabolantenne utenfor hjemmet eller boligblokk som sender informasjonen til boksen satellitt. Satellitt har et høykvalitets bilde og avhengig av pakken du får, hundrevis av kanaler. Du kan få de samme kanalene som du får via kabel, gjennom. Noen kunder kan få HD-kanaler.

Prisen på satellitt varierer avhengig av hvor du bor og kanaler du få, men for det meste, satellitt er vanligvis billigere enn kabel. Satellitt brukere vanligvis betale for sin boksen og rett alle forhånd, men det er mulig å få dem gratis hvis du registrerer en kontrakt enige om å holde tjeneste for en bestemt tidsperiode. Hvis du betaler for det, selv om det kan virke dyrt, ender det vanligvis opp koster mindre deretter leie en kabelboks og eksterne langsiktig. Noen satellitt-selskapene belaster deg koble flere TV, vil noen ikke.

En downside til satellitt er at noen ganger når været er dårlig, kan signalet avbrytes. Så hvis du bor på et sted som er utsatt for torden og regn storm, satellitt-TV ikke kan være det beste alternativet for deg.

Internett

Med høyhastighets Internett, kan du se favorittprogrammene dine gratis på datamaskinen. Mange stasjoner laste opp sine viser til sine nettsider, gratis. Steder som Hulu.com har også TV-programmer og filmer som Internett-brukere kan se gratis. Faktisk, er det vanligvis mindre reklame når du ser TV-programmer på nettet.

Når du ser TV-programmer eller filmer på datamaskinen via Internett, kan du velge kvaliteten på bildet. Du kan også se i HD. Kostnaden for høyhastighets Internett vil variere avhengig av teleoperatøren, men for det meste, er det vanligvis billigere enn kabel. Det kan være det billigste alternativet av tre, fordi du kan bruke Internett for surfing på nettet og se på TV, men bare måtte betale for en tjeneste. På den annen side, hvis du velger kabel eller satellitt-TV og betale for Internett, betaler du for to ting. Du trenger bare høyhastighets Internett og en datamaskin for å se Internett-TV; du trenger ikke å leie eller kjøpe ekstra utstyr som satellitt og kabel.