Nnywellness.com

Koble 5.1 høyttalere til en PS3


Koble 5.1 høyttalere til en PS3

Sonys PlayStation 3 spillkonsoll kan fungere som en alt-i-ett media hub, med sin evne til å spille videospill, Blu-ray-filmer, lyd-og videofiler. I tillegg støtter HD-video inneholder PS3 også støtte for 5.1-surroundlyd. Brukere kan koble PS3 til en høyttalersystem mer fullstendig fordype seg i et spill eller se en film med en ekte hjemmekinoopplevelse. PS3 kan sende lyd med enten en HDMI eller optisk digital kabel, og krever bare mindre oppsett å gjøre så.

Instruksjoner

• Konfigurere høyttalerne i henhold til instruksjonshåndboken som fulgte med lyden. Sørg for å følge bruksanvisningen nøye slik at høyttalerne er riktig installert.

• Koble PS3 til din audio receiver med en lydkabel. Hvis mottakeren din har en HDMI-inngang, bruk en HDMI-kabel til å koble PS3 til mottakeren. Ellers bruk en optisk digital lydkabel. Disse kablene kommer ikke med PS3 og må kjøpes separat.

• Aktivere PS3 og merk "Innstillinger"-delen av menyen. Velg "lydinnstillinger" og velg "Audio Output innstillinger."

• Velg alternativet "HDMI" eller "Digital ut (optisk)" alternativet, avhengig av hvilken lyd kabelen du bruker.

• Velg "Automatisk" Hvis du bruker en HDMI-kabel for å automatisk konfigurere tilkoblingen. Hvis du bruker en optisk digital kabel, må du manuelt velge alle audio output formatene som er kompatible med lyden. Se systemets lyd håndboken hvis du er usikker på hvilke formater å velge.

• Trykk på "X"-knappen for å bekrefte innstillingene.