Nnywellness.com

Bruke en mobiltelefon til å fakse dokumenter


Bruke en mobiltelefon til å fakse dokumenter

Trådløs teknologi har gjort faksing mye enklere enn det pleide å være. I dag, kan vi bruke en mobiltelefon fakser alle våre dokumenter. Dette er et flott alternativ til tradisjonelle faksing systemet, som krever en frittstående faksmaskin. Ikke bare er maskinen dyrt, men det krever også andre dyre forsyninger som faks toner og papir. Telefaks via en mobiltelefon er mye billigere, og du kan sende dokumenter mens du er på farten.

Instruksjoner

• Velg en mobiltelefon Fakstjeneste (se ressurser).

• Bruke mobiltelefonen kameraet for å ta et bilde av dokumentet som du vil fakse. Lagre bildet i mobiltelefonen fotoalbum.

• Send en melding på mobilen og anholde fotoet til dokumentet du tok. Fakstjenestene be vanligvis brukerne på hvilken informasjon til om mottakerens detaljer om destinasjon. Send denne e-post til e-postadressen til fakstjenesten du bruker. Hvis du ikke ønsker å bruke e-post-funksjonen i telefonen, gå til trinn 4.

• Åpne nettleseren på telefonen og gå til nettsiden til fakstjenesten du bruker. Laste opp bilde av dokumentet på dette nettstedet og legge destinasjon detaljene i henhold til instruksjonene av fakstjenesten. Fakstjenesten skal levere dokumentet til mottakeren.