Nnywellness.com

Hvordan rengjør jeg min IAC og Throttle Body på min 2001 Ford F-150?


Nødvendigheten av rengjøring gass kropp og idle air regulatoren på en 2001 Ford F-150 ligger på grunn av positive crankcase ventilasjon ventilen i luften røret bare frem av gass kroppen. PVC valve gjør en liten mengde olje og dis gjennom selve gassresponsen forårsaker en coking throttle body og IAC. Coking er en sotete svart buildup på overflatene.

Instruksjoner

• Fjerne luft-kanalsystem mellom luften renere og gass kroppen bruker skrutrekkeren. Koble den elektriske kontakten fra inaktiv luft kontroll motoren. Dette er bare rundt sylindriske mekanismen siden av gass kroppen sikret med to bolter. To bolter er tilstøtende til gass plate.

• Fjerne to bolter i kontrollen inaktiv luften ved hjelp av en socket. Fjern kontrollen ledig luft og pakningen under den. Spray forgasser renere på pintle og skaftet av kontrollen inaktiv luft. Pintle er membran på slutten av akselen brukt å regulere luftstrømmen som den beveger seg ut. Prøv å rense av så mye coking som mulig. Hvis olje har fått inn motoren gjennom løshet i skaftet, erstatte idle air regulatoren. Den eneste måten å fortelle om det må skiftes er å rense den og prøve den. Hvis inaktiv er uregelmessig etter rengjøring, krever det erstatning.

• Installer inaktiv luft kontroll pakningen og kontroll og boltene. Koble den inaktive luft kontroll elektriske kontakten. Start motoren. Hold rpm raskt ledig bruker gass sammenhengen siden av gass kroppen.

• Spray forgasseren renere i selve gass sakte så motoren ikke båsen. Bruk hele kan. Spray litt renere i de to hullene til idle air regulatoren. Hullene er på samme side som idle air regulatoren. Ett hull er gass plate og bak. Når den er tom, slått av motoren.

• Installer luft-kanalsystem og stramme med skrutrekkeren. Starte bilen og sjekk for fattige inaktiv.