Nnywellness.com

Vise SMS eksternt


Kort-tjenesten, eller SMS, er en av foretrukket måte for kommunikasjon for mobilbrukere overalt. I stedet for bare ser på tekstmeldinger på telefonen når de leveres, er det mulig å lese meldinger fra en annen enhet. Dette kan ikke tilby alle de samme funksjonene som er tilgjengelige når du sende tekstmeldinger på telefonen, men det gir deg mulighet til å se på meldingene i et annet format.

Instruksjoner

• Bruk Google Voice for å vise tekstmeldinger online. Med Google Voice har du mulighet til å sette opp et enkelt telefonnummer for alle enhetene. Når noen kontakter du på dette nummeret, kan det ringer på alle enhetene samtidig. Når noen sender en tekstmelding til Google Voice nummeret, kan du vise tekstmeldingen på Internett-kontoen. Alt du trenger å gjøre er Logg inn på din Google Voice-konto og deretter vise meldingene fra alle datamaskiner.

• Angi teksten videresending på din Google Voice-konto. Med dette alternativet kan du sende tekstmeldinger til et telefonnummer som du inkluderer i kontoen. Når du gjør dette, sendes alle Tekstmelding sendt til telefonene som du angir i kontoinnstillingene.

• Bruke et program for å videresende tekstmeldingene til en annen telefon eller epost. For eksempel hvis du har en Android telefon, kanne du dataoverføre programmet SMS videresending. Med dette programmet, kan alle meldinger som sendes til mobilen videresendes til en annen plassering. Hvis du oppretter videresending sende å din email, lar dette deg vise tekstmeldinger fra en datamaskin, tavle eller smartphone som har e-postmuligheter.

Tips og advarsler

  • Dobbeltsjekk der du videresender meldinger til. Hvis du angir feil e-post eller telefon antallet, kunne en annen havne få meldingene dine.