Nnywellness.com

Hva er hensikten med en Terminal iPhone?


IPhone er et kraftig verktøy, men du kanskje ikke har kjent at det har makt til å koble til andre datamaskiner. Som med alt annet, det er en app du behov til download gjør - eller flere, hvis du trenger å opprette forskjellige tilkoblinger som ikke alle dekkes av de samme app. Terminal apps gir deg ekstern tilgang uten å være i samme by- eller selv samme land.

Terminal

Terminal programmer for iPhone kan du, som serveradministrator å fjernt adgang og vedlikeholde alle servere som du er ansvarlig. Dette gir deg tilgang hvor som helst iPhone har signal, enten du er fysisk på kontoret eller ikke. Du kan justere innstillingene etter behov på farten, eller vet at du trenger å gå tilbake til kontoret ASAP Hvis problemet er for stor for deg å håndtere eksternt.

Funksjoner

Forskjellige terminalprogrammer tillate deg tilgang til ulike typer servere. For eksempel, kan noen terminaler håndtere Windows-servere, mens andre ikke kan. I tillegg kan noen terminalprogrammer lagre tilkoblingsinformasjonen slik at du slipper å skrive dem inn hver gang du logger på serveren. Hvis du administrerer flere servere med flere pålogginger, må du et terminalprogram som kan lagre flere sett med påloggingsinformasjon. Du vil kanskje også et program som støtter har flere terminal tilkoblinger åpne samtidig, så du kan administrere flere servere samtidig.

Betraktninger

Noen programmer presentere veldig enkelt grensesnitt som bruker kommandoen line spørsmål som pTerm. Andre har omfattende grafiske brukergrensesnitt, og fremdeles andre er et sted mellom de to ytterpunktene. På overflaten, kanskje du tror en høres ut som en bedre idé enn de andre. Imidlertid fant webutvikler Brian Beam at mens han likte enkelheten i pTerm i teorien, han fant teksten for liten til å lese i praksis - og skriftstørrelse ikke var justerbar i denne app ved sin gjennomgang. Den eneste måten du vet sikkert som terminal app passer deg er å prøve de at de fleste appellerer til deg til du finner en som passer dine behov.

Advarsel

Skjebnen til serverne hviler i hendene. De fleste terminal programmer har en detaljert liste over spesifikasjonene du må oppfylle for å kunne koble til serverne. Ta tid til å lese disse listene og dobbeltsjekke at alt er i orden før du prøver å koble. Måten du kan logge inn å forebygge eller løse utilsiktet ned tid, for ikke å føre.